Arrangør

Engang var Fastaval arrangeret af en håndfuld mennesker. Det var i 1986, og nu, næsten tredive år senere, er over 120 frivillige involveret i at lave Fastaval, foruden scenarieforfatterne og spildesignerne. Der findes mange forskellige arrangører: der er foreningen bag Fastaval – Alea, der er hovedarrangørerne i ”bunkeren” og Generalen, der er holdlæggere, web- og databaseprogramører, grafikere, Ottodommere, el-folk, kioskfolk, infonauter, oversættere, forfattere, transportfolk og rigtig mange flere. Der er en frivillig bag alt hvad der sker på Fastaval.

HVORDAN BLIVER DU INVOLVERET

Årets poster er stort set besat, men vi er allerede i gang med at tænke på Fastaval 2015. Måske ligger du inde med den gode idé vi har brug for?

Hvis du godt kunne tænke dig at være arrangør i 2015, er det nemmest at tage fat i en, der allerede beskæftiger sig med det, du er interesseret i. Fastaval er ikke en særlig topstyret organisation, og mange af områderne er mere eller mindre selvorganiserende. Så hvis du for eksempel drømmer om at blive en af de smukke orange Infonauter, så tag en snak med Infoen. Alternativt er du meget velkommen til at skrive til Fastaval.