Marie er væk. For at redde hende rejser hendes fire venner gennem ruinerne af et Odense, der efter sygdommenes hærgen ikke ligner den verden, de voksede op i. Men hvordan ændrer de fire sig undervejs?

Stikord: Relationsdrama – Hårde valg – Flashbacks

Det hele er væk: Mennesker de kendte.. Internettet.. Rindende vand.. Marie. Sygdomme og kaos har spredt sig hurtigt, siden anti-vaxxerne fik ørenlyd, og tilliden til institutionerne er forduftet.

Scenariet udspiller sig som et relationsdrama i og omkring en dystopisk og fjendtlig
version af fremtids-Odense i år 2028. Tvillingerne Cecilia og Jasper, Cecilias kæreste Christian og Christians bedste ven Louise skal finde Marie, der er blevet kidnappet af den paramilitære gruppe Guardian Angels. Undervejs indser de, at rejsen ikke kun drejer sig om at finde Marie, men også hvem de er som mennesker nu. ‘2028’ handler om, hvordan gruppen håndterer en række brutale dilemmaer undervejs. Vil de stå fast på deres grundværdier eller gå på kompromis for at klare sig i den nye verden?

Som spiller får du billeder, noter og flashbackscener for at vide, hvem karakteren og gruppen var. Men det er op til dig, hvem din karakter er, når Danmark viser sig fra sin mørkeste side, og gamle sår rippes op.

Om forfatteren:
Katrine er førstegangsforfatter på Fastaval og elsker personligt drama.
Hun har tidligere arrangeret en række live-scenarier, f.eks. de Game of Thrones-inspirerede
Victorious scenarier, changeling-trilogien Lost in Dublin og vampire-kampagnen Kongernes by.

Om scenariet:
Antal spillere: 4 spillere og 1 spilleder.
Spilletid: 4 timer
Aldersgrænse: 16+
Sprog i spillermateriale: dansk og engelsk
Sprog i scenarietekst: dansk
Læsemængden for spillere: 3 sider