50 Clues er tilbage med tre nye eventyr/escape/gådespil, hvor I gennemlever Marias dramatiske flugt fra en retspsykiatrisk afdeling i en nøje udtænkt plan, som hun har svært ved at huske. Hvem forfølger hende, og har hun det, der skal til?

Tiden er inde til at flygte fra retspsykiatrisk afdeling. Maria har forberedt alt ned til mindste detalje, men medicinen gør det svært for hende at huske planen. Hun må ud at redde sin søn, inden den onde vender tilbage.

Under flugten indtager I rollen som Maria og hjælper hende med at forstå og udføre planen. I kan ikke tabe spillet, men det kræver snilde og logisk tænkning at opnå et flot resultat.

50 Clues består i år af tre episoder, som hver indeholder et sæt kort med historien og gåderne. En web-app hjælper jer med at holde styr på spillet. Det er her, I indtaster koder, kombinerer spor og henter hjælp undervejs. Web-app’en kræver ingen installation.

Hvis du kan lide escape rooms, krimihistorier og kryptiske gåder, så er 50 Clues noget for dig.

Se en kort video og start selv
Det kræver ingen forkundskaber eller læsning af regelbøger at spille 50 Clues. I starter med at se en kort video af forhistorien. Den demonstrerer, hvordan spillet foregår. Derefter er det bare at gå i gang. I er derfor også velkommen til at spille 50 Clues uden for de officielle programblokke.

Se mere på:
www.facebook.com/50clues
—-
Om Jeppe Norsker
Jeppe er glad for både rolle- og brætspil. Han er uddannet cand.arch og lever primært af at udvikle læringsspil til uddannelsessektoren og erhvervslivet. Jeppe er også opfinderen af Match Madness, Shadow Blocks og et par nye brætspil, som er under udgivelse. ”De dødes pendul” er Jeppes sjette bidrag til brætspilskonkurrencen, som han vandt i 2013. Hvis alt går vel, udgiver han selv 50 Clues serien senere på året.