Tegneserieskurke tager kampen op for at være ægte superskurke og ikke blot et komisk islæt i historien – samtidig med at en gruppe tegneserieforfattere drejer skurkenes udvikling i forskellig retning.

Stikord: Komedie – Meta – Tegneserier

De superskurke som alle andre gør grin med på grund af deres fjollede superkræfter har fået nok at være til grin i både helte- og skurkemiljøet i Valor City. De vil kæmpe sig op i superskurke-hierarkiet ved at begå større og vildere forbrydelser og derved vise alle, at også de kan være berygtede superskurke, som er værd at frygte.

Det er ihvertfald den historie som forfatterne på Amazing Investigator Comics er ved at skrive, men på grund af deres kreative forskelligheder har de svært ved at blive enige. Forfatterne er nødt til at nå et kompromis for at kunne fortælle skurkenes historien, men selvfølgelig vil de alle prøve at fastholde mest kontrol over værket.

Spillet har to parallelle fortællinger: forfattere og superskurke. Forfatterne diskuterer, hvordan skurkenes scener skal forløbe og har gennem spillet kontrol med forskellige skurke med superkræfter lavet af spillerne fra pictogramkort, som de spiller i de planlagte scener.

Om Forfatteren:
A-Listen er Martin Sindings forfatterdebut på fastaval. Han er en ung rollespiller og gymnasieelev fra København, Martin vandt i 2018 Årets lady for scenarieskrivnings med A-Listen, hvilket gør ham til en af de yngste prisvindere på Fastaval.

Om scenariet:
Antal spillere: 5 spillere og 1 spilleder.
Spilletid: 4-5 timer
Aldersgrænse: 15+
Sprog i spillermateriale: dansk og engelsk
Sprog i scenarietekst: dansk
Læsemængden for spillere: ca. 1 side