Et tile-laying krigsspil, der foregår under den anden kinesisk-japanske krig, hvor tre spillere kæmper for at afgøre en nations skæbne.

  • Varighed: 4 timer

  • Antal spillere3

  • Sprog: Engelsk

Foromtale

Året er 1937 og japanske styrker har invaderet Kinas fastland. På grund af den kritiske situation enes de to ærkefjender Chiang Kai-shek, leder af Kinas nationale folkeparti, og Mao Zedong, formand for Kinas kommunistiske parti, om at lægge stridighederne til side og indgå en alliance for at forsvare landet mod denne nye trussel.

I ”En krig på ånd” indtager spillerne rollerne som hærførere for de tre hovedfraktioner under den anden kinesisk-japanske krig. Den japanske hærfører kæmper mod tiden for at indtage byer nok til at tvinge de kinesiske styrker til overgivelse, mens de kinesiske hærførere ikke alene skal forhindre det japanske indtog i byerne, men også skal sikre sig befolknings støtte mod ærkerivalen når krigen er ovre. Spillet inkorporerer tre asymmetriske fraktioner: japanerne, som er i besiddelse af overlegne soldater og teknologi, nationalisterne, som har forberedt et stærkt forsvar og kan trække på landets massive produktionskraft, og kommunisterne, hvis guerillastyrker kan slå til hurtigt og fra uventet kant.

Spillet benytter tile-laying til at simulere de forskellige styrkers positioner sammen med et system til støtte af enheder, hvor positionering og fremadrettet planlægning er essentiel for at sikre at angreb lykkes og byer forsvares. Spillet byder også på et helt nyt system til forstærkning hvor kortsigtede fordele må vejes op mod fremtidige rekrutteringsbehov, og spillere kan lokke deres modspillere til at angribe i bestemte områder og lade andre i fred.

Om designeren

Kieran stammer fra London og været spildesigner på hobbyniveau siden 2018. Han elsker at spille, spilteste og diskutere alle slags brætspil, men med en forkærlighed for strategiske eurogames. Han håber en dag at kunne realisere sin lidenskab for brætspil i form af en bræstspilsudgivelse. Dette er Kierans første gang på Fastaval og han glæder sig meget til at deltage!