Heroiske SHIELD agenter på ufrivillig tidsrejse. Action! Ond superskurk, med et genialt komplot imod verdens frihed. Tidskup, og kulturchok når tidsaldre mødes.

Antal spillere og spilledere 8/2 (to lokaler pr “hold”)

Tid 5 timer

Sprog Spilpersoner på engelsk og dansk

Aldersgrænse Ingen

Læsemængde ca 2 siders spilperson + diverse handouts

Online Ja

  • Marvel

  • Tidsrejse

  • Action

Foromtale

“Jeg regnede det ud i øvrigt: Tidsrejser.”
Tony Stark, 2023

The Strategic Homeland Intervention, Enforcement and Logistics Division (SHIELD) har, siden Anden Verdenskrig, beskyttet den nationale sikkerhed. Under Anden Verdenskrig bekæmpede de nazisternes våben forsknings division HYDRA, og siden da, andre trusler af ekstraordinær karakter.
Men når en af SHIELDs ældste ærkefjender får fingrene i en tidsmaskine, ændres alt: SSR agenter fra 1948, og SHIELD agenter fra 2014 bliver kastet ind i et hæsblæsende komplot, på tværs af tid og rum, for at beskytte deres tidslinje.
Agents of SHIELD: As time goes by, handler om skumle HYDRA planer, ufrivillige tidsrejser, en genial skurk og modige agenter der sætter alt på spil for at frelse tidslinien.
Scenariet kan nydes både som kæmpe Marvel fan der kan hele MCU udenad, eller som en der måske har læst en tegneserie eller to, men ellers ikke ved noget om Marvel. Scenariet er systemløst: Vi fortæller os frem til handlingen.

Spillertype

Du kan lide superheltefilm og tegneserier, og elsker at spise popcorn, mens skurken får en på munden af helten, fyrer en rap replik af og redder dagen. Du kan være den vildeste MCU nørd, eller ikke vide særligt meget om Marvel. Du kan lide at regne plottet ud, og finde den snedige løsning.

Spilledertype

Du kan lide at hjælpe din spillere med at hitte plottet ud. Du skal kunne holde en tidsplan, og holde tungen lige i munden. Du skal køre scenariet sammen med en anden SL, men I behøver ikke at kende hinanden i forvejen. Samarbejdet er relativt nemt. Det er bedst hvis du er lidt hjemme i Marvel.