Aktiviteter 20192018-11-05T09:16:52+00:00

Aktiviteter på Fastaval 2019

Årets Æresgæst

Hvert år inviteres en spændende eller kendt person/gruppe til Fastaval som æresgæst, for at fortælle om deres arbejde indenfor Fastaval-relaterede aktiviteter, som brætspil eller rollespil. Hver æresgæst er forskellig og har forskellige tilgange til rollespil, brætspil og spildesign.

Nogle gange er æresgæsten en kendt, indflydelsesrig kulturperson med mange års arbejde, inden for en etableret institution eller spil som Mark Rein Hagen eller Steve Jackson. Men Fastaval gør også en dyd ud af at finde mindre kendte æresgæster, med et nyt og unikt syn på spil og design, som kan forundre og inspirere kongressen deltagere.

Årets æresgæster til Fastaval 2019 er Shut Up and Sit Down.

SUSD er en britisk anmeldertrio der især er kendt for deres skøre brætspilsanmeldelser på youtube, men også har lavet computerspilsanmeldelser og rollespilsindhold. Deres mange krumspring og originale redigeringsstil gør deres anmeldelser sjove og underholdende at kigge på. SUSD er moderne, profesionelle youtubere, som aldrig glemmer at essensen af brætspil som medie er at skabe socialt samværd og sjove kognitive udfordringer. De kan være både begejstrede og kritiske og giver deres seere og lyttere gode anbefalinger om både indhold og pris.

Vi glæder os til at have dem som gæster på Fastaval og er sikre på at det nok skal blive underholdene og inspirerende.

Her kan du ser deres anmeldelse af Jacob Jarlskovs spil Fog of Love som premierede på Fastaval 2019. Du finder også et link til deres hjemmeside her.