ALEA

ALEA søger general (og bunkermedlemmer) til Fastaval 2019, læs mere om stillingen her.

ALEA er foreningen bag Fastaval. Det er ALEAs ansvar, at Fastaval bliver afviklet, og at viden ikke går tabt fra år til år. Det er f.eks. ALEAs bestyrelse, der udpeger Fastavals General og økonomiansvarlige.

ALEA har også ansvaret for at få organiseret de ting der sker mellem hvert års Fastaval. Det er opgaver som f.eks. videnbase, hjemmeside/webhotel, kontakt til kommuner, udlejere, lager og endelig den overordnede økonomi, der sikrer et økonomisk grundlag for næste års Fastaval.

HVORFOR MELDE SIG IND I ALEA?

Udover den dejlige rabat, hjælper du også Fastaval på den lange bane. I år modtager Fastaval ikke kommunale støttekroner. Hvis deltagerne på Fastaval er medlemmer af foreningen som arrangerer kongressen, giver det på sigt mulighed for at søge et betragteligt kommunalt aktivitetstilskud. Med 500 medlemmer ville ALEA/Fastaval forhåbentligt også få større gennemslagskraft i forbindelse med vores samarbejde med kommunerne. Dette skulle gerne på sigt sikre dig som deltager en bedre (og måske billigere) Fastaval i fremtiden.

Din støtte som medlem stopper ikke ved Fastaval. ALEA er også medlem af Landsforeningen Bifrost (se www.rollespil.dk). Jo flere medlemmer Alea har, jo flere medlemmer har Bifrost. Det kan betyde meget, når Bifrost skal søge tilskud hos DUF, for tilskuddet er baseret på medlemsantal.

HVAD KOSTER DET?

Du melder dig ind i Alea gennem tilmeldingen til årets Fastaval. Det koster 75 kr. at melde sig ind i ALEA for et år.  Aleas medlemmer får rabat på indgangsbilletten til Fastaval.

ALEAS BESTYRELSE

  • Formand: Martin Lindhardt
  • Næstformand: Jonas Glad
  • Kasserer: Andreas Skovse
  • Medlem: Peter Lind
  • Medlem: Jakob Bavnshøj
  • 1. suppleant: Poul Thomsen

Kontakt:  alea@fastaval.dk

LINKS