Lav de mest fantastiske handler – med de mest dovne købmænd!

  • Varighed: 45-70 min

  • Antal spillere2-4

  • Sprog: Engelsk (kun regler)

  • Digital platform: Tabletop Simulator. Du skal have købt og installeret denne software før du kan spille med.

Foromtale

I Amazing Lazy Merchants indsætter du dine købmænd på en hurtigt voksende markedsplads. Dine købmænd er fantastiske handlende, der næsten altid lander de bedste handler. Men problemet er at dine købmænd også er meget dovne. Dette betyder, at når købmændene er placeret, vil de ikke bevæge sig resten af ​​spillet. Hver gang en købmand handler, skal han også tage en lur!

Spillere styrer kumulativt, hvordan markedet vokser og udvikler sig omkring de handlende. Den spiller, der bedst udnytter denne vækst, foretager de bedste handler og derved tjener flest sejrspoint, vinder spillet.

Om mig (designeren)

Jeg er en grafisk designer der får flere ideer end jeg kan når at bearbejde i mit hoved. Jeg synes, at design af brætspil er den ultimative kreative ventil og det ultimative rush.