Skab det bedste pyramide-design og bliv udråbt til Faraoens Mester-arkitekt!

  • Varighed: 20-40 min

  • Antal spillere2-4

  • Sprog: Dansk og Engelsk (meget lidt tekst)

  • Digital platform: Tabletop Simulator. Du skal have købt og installeret denne software før du kan spille med.

Foromtale

Velkommen til Faraoens hof, arkitekter! Faraoen er ved at planlægge sit eftermæle og sin rejse til efterlivet. Vis ham, at du er den mest talentfulde arkitekt, ved at skabe det bedste pyramide-design, og du vil blive belønnet med titlen Mester-arkitekt!

Om mig (designeren)

Hej! Jeg hedder Mads Fløe, og jeg er en ihærdig brætspilsdesigner med et stort hjerte for alt brætspilsrelateret – særligt brætspillere og andre brætspilsdesignere 😊

Mit første udgivne spil, Ka Pai, udkom i 2019. Covid-19 satte en bremse i for udgivelser i 2020 – men i 2021 og 2022 udkommer flere af mine spil. Iblandt disse er Ancient Architects, som jeg for nyligt har indgået en aftale om udgivelse med, hos et amerikansk forlag. Dette gør spillets tilstedeværelse på Fastaval, til en super mulighed for, at spillere af spillet, kan få direkte indflydelse på det, inden det kommer ud i hænderne på et endnu bredere publikum. I sidste ende er det jo det, som alt det her handler om: At dele gode øjeblikke og hjælpe hinanden – med alletiders brætspil som resultat i den anden ende. Jeg kan slet ikke vente med at demo’e spillet for jer til Fastaval 2021