Med forhandling, samarbejde og snilde skal du som keltisk druide forsøge at udnytte en magisk naturånd der spreder ødelæggelse og magisk kraft, til at samle stemmer blandt stammerne til at vinde spillet.

Behemoth er et area control spil, som i høj grad styres af spillets særlige stemmemekanisme, både mht. hvor naturånden Behemoth vandrer hen, hvem der skal have de eftertragtede titler undervejs, og hvem der endelig vinder spillet.

I Behemoth spiller du en keltisk klan. Nogen har fremkaldt en kæmpemæssig naturånd, Behemoth, i landets midte, som truer med at æde det op. Men samtidig spreder den magisk energi som druiderne bruger til at lave ritualer, der giver dem og deres helte kræfter. Heltene er dine agenter på brættet, som kæmper, laver heltedåde, og aflægger løfter til guderne for at få mystiske kræfter og udødelighed. Den spiller der laver et endeligt ritual (som f.eks at bygge Stone Henge), og lokker Behemoth derhen, slutter spillet. Afgørelsens time er nu oprundet, men har du gennem spillet samlet stemmer nok fra de andre stammer til at de vil krone dig som konge? Eller har du gennem spillet trådt så meget på dem at de hellere vil vælge en mindre værdig kandidat?

Den keltiske baggrund fylder en del i spillet og er udført med udgangspunkt i irske og skotske myter.

Stikord:
Area control, Voting, Celtic