Intrigerne og det personlige drama får frit løb, når Black Metal folket mødes i baren. Fem forskellige bands er mødt op, og de har alle taget hemmeligheder og skumle planer med sig på druk.

Stikord: Intrige – Black Metal – Humor

En morder, en efterforsker, en undergrundscelle og fem black metal bands går ind på en bar…

På black metal bodegaen “Kælderen” i Hobro hersker en spinkel ligevægt. For to måneder siden blev en prominent forsanger fra et lokalt band fundet myrdet i en skov. Mordet er ikke blevet opklaret endnu. Sagen synes syltet.

Nu gendannes gamle alliancer og nye brydes, mens de efterladte tilkæmper sig musikrettigheder og blodhævn. I kølvandet på Vales utidige død er nye undergrundsherskere (m/k) ved at opbygge deres egne black metal syndikater på tværs af bands og politik. Samtidig er andre, skjulte kræfter rykket ind i lokalmiljøet…

Scenariet er en intrige-tung black metal sæbeopera, der udspiller sig på en gusten bar i det obskure black metal-univers “TÆSKworld”. Spillerne er alle involveret i eet eller flere bands, og alle har veldefinerede hemmeligheder, klemmer, loyaliteter og dagsordener.

Der indgår alkohol i scenariet. Corpse paint bliver stillet til rådighed.

Black Metal Live: Froztbitten Thunder Edition er løst bygget på TÆSKs “Black Metal Live” fra HyggeCon 2010, hvor de komplekse intriger blev rost til skyerne, og spillerne blandt andet udtalte “Det her er meget federe end Mythodea!”.

Om forfatterne:
Forfatterkollektivet TÆSK består af Milton “Ligkværn” Felize Brambati Lund og Lord Benjamin “Isar” Jørgensen. De er begge chaotic good og er kendt fra baren på Fastaval og for at tage folks ting.

Om scenariet:
Antal spillere: 15 spillere og 2 spilledere.
Spilletid: 4-5 timer
Aldersgrænse: 18+
Sprog i spillermateriale: Dansk
Sprog i scenarietekst: Dansk
Læsemængden for spillere: ca. 2 sider

Der vil være alkohol til scenariet. Scenariet foregår i Baren.