Medlemmer af et internationalt berømt rockband reflekterer over deres historie præsenteret i en upålidelig musikalsk dokumentar for deres 25. års jubilæum. Gamle sår stikker dybt på trods af deres fælles passion for musik.

Antal spillere og spilledere 5 spillere + 1 spilleder

Tid 4 timer

Sprog Engelsk med karakterer og spillermateriale på dansk

Aldersgrænse ingen 

Læsemængde 2 sider

  • Musical

  • Drama

  • Venskab

Foromtale

Scenariet fortæller historien om et rockband i deres 25 år sammen, deres venskab, vanskeligheder og succes. Det er en historie, der ender i tragedie, da en af bandmedlemmerne dræber sig selv og uigenkaldeligt afslutter deres historie. 

Dette scenarie fortælles næsten udelukkende i en musikalsk dokumentar, der præsenterer sin egen upålidelige version af begivenhederne og karakterer. Kernen af spillet er en række flashback-scener. Mellem scener kan nutidens karakterer kommentere eller modsætte sig genfortællingen og selvmodsige deres egen version af historien.

Spillet er også et musikalsk spil. En monologteknik bygget på tekster fra berømte sange og baggrundsmusik giver en karakter mulighed for at tage kontrol over scenen og beslutte dens udfald. Scenariet spilles derfor som en musical, hvor musik understøtter handlingen og bevæger fortællingen fremad.

Spillets tema drejer sig om drama, mellemmenneskeligt forhold og en kommentar til historiefortællingens upålidelige karakter.

Om forfatteren

Muriel Algayres er en fransk forfatter bosiddende i Danmark. Hendes spilstil er forankret i melodramatisk ”romanesque” beriget med nordiske teknikker og historiefortælling. Hendes fortællinger drejer sig om historisk inspirerede omgivelser og udforskningen af ​​popkulturerne. Hun er forfatter af ​​Harem Son Saat og en række korte spil inkl. Belle Epoque-trilogien, Dangerous Liaisons, Beyond Limbo og the Veil og Ghostbusters by Gaslight.