Designerbrætspil 20212020-09-19T15:41:16+02:00

Designerbrætspil 2021

AMAZING LAZY MERCHANTS af Jesper Dahl

Worker placement vendt på hovedet. Når en doven købmand først er placeret, kan han ALDRIG flyttes. Og hver gang en købmand laver en handel, er han nødt til at tage sig en lur. Den spiller, der bedst udnytter den voksende markedsplads, vinder.

ANCIENT ARCHITECTS af Mads Fløe

I Ancient Architects designer spillerne pyramider og forsøger at tilfredsstille Faraoens mange ønsker om gravkamre, stenvalg og gudernes symboler, mens gudekort giver spilleren specielle evner. Et strategisk spil med variable, taktiske muligheder.

BEAST af Elon Midhall og Aron Midhall

En eller to spillere tager rollen som Bæster, der vokser sig stærkere ved at æde de invaderende mennesker. De andre spillere er jægere, som kun kan nedlægge bæstet ved at samarbejde. Et strategisk hidden movement og deduktionsspil hvor man drafter kort med to funktioner.

EMOTIONS af Kasper Christiansen og Kåre Werner Storgaard

Spillerne repræsenterer forskellige menneskelige drifter og skaber sammen en persons livshistorie. Spillerne trækker på følelser for at reagere på situationer og relationer, som igen udvikler personligheden, som påvirker den måde, andre reagerer på personen, og omformer deres minder om fortiden.

FREE RUNNING MARSEILLE af Bastian Borup og Otto Plantener Jensen

Hvem får først sat sit tag på toppen af Marseilles højhuse? Parkour med et organisk kort af bygninger i forskellige højde, som spillerne springer imellem. Et deckbuilding spil, hvor man lægger forhindringer i vejen for modspillerne og får udmattelseskort i decket, når man presser sine skills til grænsen.

GIN AND GIRAFFES af Maila Persson

Dovne og løgnagtige jægere fortæller historier på smugkroen om deres tvivlsomme tid som storvildtsjægere. Jo mere gin, der drikkes, jo bedre bliver historierne – indtil historierne bliver FOR utrolige.

NURSE af Sofie Falk

Et real-time samarbejdsspil om sygeplejerskers hektiske hverdag. Patienter skal diagnosticeres, pårørende skal håndteres og man ved aldrig, hvornår alarmen ringer.

PCB af Kristian Karlberg og Kenny Zetterberg

PCB er et abstrakt strategispil, hvor spillerne manipulerer en delt række af terninger for at aktivere handlinger og score points. Efterhånden som spillet skrider frem, øges terningernes værdi, hvilket gør dem mere attraktive at aktivere.

PENCIL PIRATES af Nikolaj H. Christensen

Pencil Pirates er et tematisk og puzzly Draw & Write spil. Spillerne scorer points ved at tegne linjer over et forræderisk hav for at samle bytte, møde havfruer og undgå hajer, forbandede kranier og Kraken!

POP QUIZ af Ian Schreiber

Et social deduction / festspil om en ond lærer, der vil dumpe alle, og en klasse, der ikke holder sig for god til at snyde åbenlyst ved at bruge et hemmeligt sæt håndsignaler.

RUMKARAVANEN af Allan Kirkeby

Den sidste flåde af mennesker er på flugt fra en sværm af maskiner. Faldende fertilitet truer også menneskehedens fremtid. Hver ny galakse tilbyder nye muligheder for kaptajnerne på skibene, der også har en stemme i senatet, hvor modståene fraktioner former menneskehedens skæbne.

SCHRÖDINGERS KAT af Jessica Creane

Hold din kat i live så længe som muligt, mens du overholder kvantefysikkens love, ellers vil det være din egen nysgerrighed, der dræber katten. Schrödingers kat er en metafysisk, fortrolig oplevelse, der vil udfordre din opfattelse af, hvad et spil er.

SKRIV EN KOMMENTAR… af Kåre Torndahl Kjær

En online-debat udformet som et kort-baseret holdspil, som løber igennem hele Fastaval. Spillere kan løbende slutte sig til og forlade spillet. Argumenter, fejlslutninger, glidebaneargumenter, stråmænd, falske diktomier og dårlig debatstil - alt det du elsker og hader fra en ophedet online debat.

STAR MEEPLES af Peter H. Møller

Et tematisk euro-spil inspireret af Star Trek. Gå på missioner, opgrader dit skib, forfrem besætningen til officerer, og saml videnskab ved hjælp af besætningskøen, et twist på deck/bagbuilding spil.

STEAM UP af Pauline Kong og Marie Wong

Et Dim Sum set collection spil, der tilbyder en lækker kulturel oplevelse. Spillerne skiftes til at udføre handlinger med deres unikke evner, rotere bordet for at købe dampkogere og trække eller spille skæbnekort.

TANK BRAWL af David Gonsalves

To hold af spillere overtager kommandoen over WW2-tanks. Alle spillere vælger samtidigt kommandoer og placerer terninger for at fuldføre handlinger. Hold styr på fjenden, ellers bliver du tvunget til at æde varmt stål!

Go to Top