Et genrescenarie hvor du skaber din egen cyberpunkverden og udlever historier om teknologi løbet løbsk. Cyborgs, AI, virtual reality og neon dystopier!

Stikord: Science fiction – System – Improvisation.

Mørke gader dækket af metal og syreregn. Sex, våben og virtuelt narkotikum reklameret i holografiske skrifttegn. Ved Saito MegaCorps hovedkvarter sidder hun og taster i vildskab. ”Jeg er inde, go!”. Lyden af virrende metal og mekanik, erstattes straks af sirener, som en arm af krom smadrer igennem væggen.

Dette er et cyberpunk story game. Det handler om samfundskritik og fremtidig teknologi som cyborgs, AI og virtual reality. Det er gritty og dystopisk, med heists, action og moralske dilemmaer, men der er ikke noget fastlagt plot og ingen lange paragraffer med setting information. Gennem en blanding af terninger, inspiration og fri fantasi skaber spillerne deres egen verden, med dens egen teknologi, futuristiske byer og problemer. Spilpersonerne er anarkister og udskud som måske, måske ikke, kan udfordre fremtidens grufulde status quo.

Hvis du elsker interessante settings og gerne vil være med til at bygge din egen og tage på dunkle eventyr i den, er det her scenariet for dig!

Om forfatteren:
Mads har før skrevet action, fantasy og tragedier om altings ende. Han elsker at kombinere klassisk genre stil, med tunge temaer.

Om scenariet:
Antal spillere: 3-4 spillere og 1 spilleder.
Spilletid: 4-5 timer
Aldersgrænse: 13+
Sprog i spillermateriale: Dansk og engelsk
Sprog i scenarietekst: Dansk og engelsk
Læsemængden for spillere:  ca. 1 side