De Forunderlige er et feelgood scenarie om fire personer der føler sig anderledes og udenfor. Om at sidde alene når man gerne ville sidde sammen med nogen. Om at vende ensomheden ryggen og engagere sig i andres liv.

Stikord: Feelgood – Ensomhed – Fællesskab

Vi oplever alle verden lidt forskelligt. For nogen skræmmende og farlig, for andre finurlig og rar. De fire roller i De Forunderlige ser alle livet på en lidt anden måde og føler sig derfor udenfor. De har svært ved at række ud til andre. De kender endnu ikke hinanden, men det kommer de til. De forunderlige er deres historie og historien om hvordan, små ting kan gøre en stor forskel i andre menneskers liv.

Gennem få faste lokationer ser vi hvordan, deres veje langsomt flettes sammen. Vi følger deres rejse fra hvordan, et nænsomt nik forvandles til et “god dag” og til et “skal jeg tage en kop kaffe med til dig?” Vi ser hvordan, de oplever omverdenen forandres fra besværlig og fremmedgørende til fordrende og underfundig.

Et scenarie om at opdage andre, der også kæmper med ensomheden, og langsomt engagere sig i deres liv, selvom det er hårdt. Om at turde invitere andre ind i sit liv med alt hvad det betyder af sårbarheder og særheder.

Om forfatterne:
Nina og Tina har været på Fastaval i mange år og har skrevet flere scenarier, dog aldrig før med hinanden. Nina designer desuden Blackbox-scenarier, larps, interaktive teaterstykker og workshops over det meste af verden. Tina har været scenarieansvarlig og dommer flere gange på Fastaval. De synes begge, at verden godt kan være finurlig. Og så kan de begge rigtig godt lide Den fabelagtige Amélie fra Montmartre.

Om scenariet:
Antal spillere: 4 spillere og 1 spilleder.
Spilletid: 4-5 timer
Aldersgrænse: 15+
Sprog i spillermateriale: Dansk og engelsk
Sprog i scenarietekst: Dansk
Læsemængden for spillere: 4+ sider