Opbyg dit forsvar, bekæmp monstrene og koordinerer jeres handlinger og følgehandlinger på jeres fælles rondel.
Sammen vil du og op til 3 spillere forsvare jer mod de fire unikke hære, der angriber Kings Keep i dette samarbejdsspil.

  • Varighed: 75 minutter

  • Antal spillere4

  • Sprog: Engelske og danske regler. Kort er på engelsk men også kommunikeret i symboler.

  • Digital platform: Tabletop Simulator. Du skal have købt og installeret denne software før du kan spille med.

Foromtale

Det er vinterens første morgen. Du kan se dem nærme sig fra alle sider, de fire hære der har invaderet kongeriget. Samlet omkring Kings Keep klargøres til en sidste afgørende kamp. Grønhuderne østfra, de nordlige barbarer, Nightelfs fra vest og de demoniske horder fra syden, alle gør klar til at vælte ind over murene.

Dine elverbueskyttere, dværgekrigere, modige riddere og magtfulde magikere bemander brystværnet. Hver type enhed er specialiseret og yderst effektive mod en af ​​de invaderende hære. Desværre marcherer fjenden mod byen, der hvor forsvaret er svagest. Bueskytter må løbe fra deres vestlige position til den østlige mur, mens dine dværge skynder sig modsat retning. Ridderne er nødt til at marchere fra sydvæggen mod nord, og magikere har brug for at finde vej mod syd. At få transporteret dine tropper til den rigtige mur i tide kan blive afgørende for, om den frie verden kommer til at se endnu et morgengry.

Hver fjendehær har et dæk med en unik AI-spillestil, som kun én spiller møder. På din tur tager du en handling på jeres fælles rondel, hvilket vil give dine medspillere bestemte følgehandlinger. Herefter trækker du et hærkort og placerer det, og monstrene i en af dine tre spor vil skride fremad eller angribe. Flyt din helt rundt for at annullere monstrenes evner, send dine tropper videre for maksimum effektivitet, få nye forstærkninger, sæt vagt på murene og byg frygtindgydende krigsmaskiner. Men vigtigst af alt, koordiner, planlæg og indgå kompromiser, så ingen mur går tabt i forsvaret af Kings Keep.

Om designeren

Bastian Borup er antropolog og deltidsspilsdesigner, kører begivenheder i København og kaster et ton nye spil til forlag hvert år i jagt på den første udgivelse.

Om designeren

Lau Korsgaard er freelance-spildesigner, tidligere kreativ direktør i NAPNOK og nu spildesigner i computerspilfirmaet Massive. Han har udgivet flere prisvindende digitale spil med et stærkt fokus på nye grænseflader og underlige sociale interaktioner.

 

Bastian og Lau har sammen lavet brætspil sammen siden, de var 5 år.