Vi er under angreb! Ikke én hær, men fire forskellige hære angriber Kings Keep i dette asymmetriske, samarbejdsvillige spil for 4 spillere. Du foretager handlinger på din personlige rondel og må koordinere de mulige følgehandlinger med dine holdkammerater, udveksle tropper og opbygge krigsmaskiner til forsvar mod horderne.

  • Varighed: 75 minutter

  • Antal spillere4

  • Sprog: Engelske og danske regler. Kort er på engelsk men også kommunikeret i symboler.

Foromtale

Det er vinterens første morgen. De fire vilde hære, der har invaderet kongeriget, har samlet sig omkring Kings Keep. Greenskins fra vest, de østlige Barbarians, Nightelfs fra nord og Demon Horde fra det dybe syd er alle klar til at vælte over dine mure.

Dine elverbueskyttere, dværgekrigere, modige riddere og magtfulde magikere bemander brystværnet og er klar til krig. Hver type enhed er specialiserede og yderst effektive mod en af ​​de invaderende hære. Desværre er fjenden snedig, og de marcherer mod byen, hvor forsvaret er svagest. Bueskytter skal løbe fra deres østposition til vestvæggen, mens dine dværge skynder sig modsat retning. Ridderne er nødt til at marchere fra sydvæggen mod nord, og magikere har brug for at finde vej mod syd. At få transporteret dine tropper til den rigtige spiller i tide kan blive afgørende for I kommer til at leve endnu en dag.

Hver fjendehær har et deck med en unik AI-spillestil, som kun én spiller møder. På din tur tager du en handling på din personlige rondel, hvilket vil give dine medspillere bestemte følgehandlinger. Herefter trækker du et hærkort, og monstrene i en af dine tre spor vil skride fremad eller angribe. Flyt din helt rundt for at annullere monstrenes evner, send dine tropper videre for maksimum effektivitet, få nye forstærkninger, sæt vagt på murene og byg frygtindgydende krigsmaskiner. Men vigtigst af alt, koordiner, planlæg og indgå kompromiser, så ingen mur går tabt i forsvaret af Kings Keep.

Om designeren

Bastian Borup er antropolog og deltidsspilsdesigner, kører begivenheder i København og kaster et ton nye spil til forlag hvert år i jagt på den første udgivelse.

Om designeren

Lau Korsgaard er freelance-spildesigner og tidligere kreativ direktør i NAPNOK. Han har udgivet flere prisvindende digitale spil med et stærkt fokus på nye grænseflader og underlige sociale interaktioner. Bastian og Lau har sammen lavet brætspil sammen siden, de var 5 år.