Tre drenge tager ud for at fange Gedden, et slimet, liderligt bæst, i kanalerne ud mod Fjorden. Det bliver et møde med en forskruet verden, hvor grænser rykker sig, og det hele fører mod et overgreb.

Antal spillere og spilledere 3/1

Tid Ca. 4 timer

Sprog Kan spilles på dansk og engelsk. Spilledertekst kun på dansk.

Aldersgrænse 18 år.

Læsemængde 5 sider

Online Ja

  • Seksualitet

  • Fisketur

  • Overskredne grænser

Foromtale

I kanalerne i det flade land ud til Fjorden lever Den Gamle Gedde – et liderligt, slimet bæst, som store drenge i generationer har fortalt om. For fanger man bæstet, kan man pludselig få lov til det hele, siges det.

Da Simon, Malthe og Tobias tager ud for at fange Gedden, bliver det en rejse ind i en verden uden grænser – ind i verden, de ikke forstår, og som de alligevel er intenst draget af. Herude river og flår den gryende seksualitet i dem, og snart kommer turen til handle om meget mere end at fange en sagnomspunden fisk.

På turen oplever drengene både en poetisk rejse ud i naturen og et møde med en barsk verden, hvor seksuelle grænser ikke findes. Det sender drengene ud på dybt vand og mod et overgreb, efterhånden som fisketur, hormoner og Geddens kalden smelter sammen.

Den Gamle Gedde udspiller sig i en twistet larger-than-life-agtig setting. Det er en mørk coming of age-historie, der nok handler om halvstore børn, men bestemt ikke er for børn. Tænk Stand By Me møder Zappa og Vasen.

Spillertype

Du elsker både at spille traditionelle rollespilsscener og fortællende, til tider poetiske, scener. Forvent både venskab og rivalisering, og du skal ikke være bange for at skubbe til rollernes grænser. Men husk at respektere både dine egne og dine medspilleres. Alle spillere kan sige fra.

Spilledertype

Som spilleder holder du af at male stemning og sætte forud-beskrevne scener, hvor du skubber til rollernes interne rivalisering og voksende seksualitet. Du holder også af at påvirke scenerne med spørgsmål og hentydninger, som fører spillet fra det mere uskyldige mod det mere og mere ubehagelige.