Wildwoods af Sjoerd van der Linde

Drag på soloeventyr som et skovbarn og hendes dyre-følgesvend, der skal hæve forbandelsen over skoven før de bliver indhentet af Skyggen. Et narrativt, kortdrevet spil med hård ressourcehåndtering.

Skvalderkål af Henrik Sterndorff Jessen

Ukrudt kæmper om at overtage haven. Vælg en tetrisfigur og tegn dit område større, så du blokerer for det andet ukrudt og gror hen over vandkanderne, der giver nye muligheder.

Robotprins af Simon Lindén

8-bit-musik sætter stemningen, men fungerer også som timer og udløser effekter i dette hurtige og hektiske brætspil, som genskaber stemningen fra de klassiske videospil.

Pirates Treasure Map af Jesper Kjær

Piraterne kæmper om at komme først til skatten, men har kun en del af skattekortet hver. Og alt det graveri gør dem tørstige – efter rom!

Nabokrig af Anna Emilie Jensen

Om dagen smiler man til hinanden på villavejen, men i nattens mulm og mørke kommer alle de beskidte tricks frem. Og hvis du beskylder mig for at være en dårlig nabo er der krig!

My Favorite Food af Kristoffer Jetmundsen

Hvis du vil have din yndlingsmad i kantinen, skal du være den /sidste/, der stiller din tallerken på disken i dette korte set-collection-spil. Kantinedamen øser nemlig bare op…

Lies Upon Lies af Aske Christiansen

En koldkrigs spionhistorie for to spillere, som udspiller hinanden ved at bestikke politikere, begå attentater og lave falske-flag-operationer.

Goblins and Gunpowder af Eevi Korhonen

Goblinerne myldrer frem og kaster krudttønder til hinanden, men pas på de ikke springer i luften på det forkerte tidspunkt. Fjollet skak med sprængstof. Vinder af Game Rush 2017.

Glasnost af Nicholas Hjelmberg

Kup, kriser, undertrykkelse og udstødning af partiet i dette historiske social deduction spil om slutningen af den kolde krig.

Fantasy Planet af Daniel Olai

Et sci-fi fantasy krigsspil, hvor arenaen konstant ændrer sig, når de asymmetriske faktioner manipulerer terrænet.

Divided Bodies af Bastian Borup

Hver spiller får sit eget, unikke deck af insektkort i dette turneringsspil, hvor kort opgraderes igennem dueller når som helst og hvor som helst på Fastaval.

Diesel af Mads Fløe

Et real-time strategispil, hvor to spillere hurtigst muligt bruger og så kyler terningerne i modstanderens dice tower, mens modstanderen blitzer sine krigsmaskiner hen over slagmarken.

The Being af Kåre Torndahl Kjær

Et guddommeligt Væsens skæbne bliver afgjort i to parallelle spil; et solo-spil (væsenet) og et multi-spiller spil (tilbederne), der interagerer med hinanden, men med uafhængige sejrskriterier.