50 Clues: Solskinsøen

Militæret har afskåret øen Bornholm fra resten af verden under mystiske omstændigheder. Du spiller hovedpersonen, Sigrid, som modtager en kryptisk besked fra sin søster, der trygler om hjælp. Hun forsker i biologiske kampstoffer, og du rejser alene til Bornholm i håbet om at redde hende, før det er for sent. Hvad du finder på øen viser sig at være langt mere forfærdeligt, end du havde frygtet.

Wildwoods

Drag ud på et eventyr som et skovbarn og hendes bjørnekammerat. Løft den gamle forbandelse, der ligger over skoven, og helbred dens skabninger, før skyggen jager dig! Wildwoods er historie-drevet solo eventyr, med kort-system og resource-håndtering.

Motu-Nui

Motu-Nui er et hyggelig, puzzle-game hvor man ligger hexagon brikker i mønstre. I løbet af spillet vil spillerne trække landskabs-brikker og beboer-kort. Med brikkerne former man et landområde, og hæver gradvist en ø op fra havet. Hovedmålet med spillet er at tiltrække landsbyboerne, så de vil bygge deres huse, kirker og templer på din ø.

Skvalderkål

Alt ånder fred og idyl i bedstemors lille prydhave. Børnebørnene elsker at tumle rundt på den nyslåede græsplæne. Du spiller skvalderkål, der skal konkurrere med bjørneklo, kørvel og andet ukrudt for at overtage haven. Formålet med spillet er at vokse mest muligt på de helt rigtige steder, så både bedste, børnebørn og modstanderne flytter ud.

The Secret Commonwealth

The Secret Commonwealth er en rejse gennem europæisk folklore fyldt med feer og magi. Administrer dine terninger og skatte, mens du rejser gennem landet, naturen og havet til din destination, et sammenstød, hvor teamwork, held og færdigheder vil bestemme fremtiden for den, der ejer den krop, du besidder.

Robotprins

Dette er en hyldest til de klassiske videospil. Et kooperativt realtids-spil, der bruger et 8-bit-soundtrack til at styre tiden. Tænk hurtigt og reagér endnu hurtigere mens du haster igennem en tilfældigt genereret bane for at besejre bossen før tiden løber ud.

Out of Time

Out of time er et kooperativt tidsrejsespil med simple regler. Et bibliotek står i flammer, kun I kan hjælpe! Tag med ind tidsrejsernes galskab, red de uvurderlige bøger og sørg for at efterlade biblioteket som i fandt det - altså brændende. Andet…? Nåh ja, prøv også at undgå at udslette universet alt for meget undervejs, tak.

Nabokrig

Om dagen smiler man til hinanden på villavejen, men i nattens mulm og mørke kommer alle de beskidte tricks frem. Og hvis du beskylder mig for at være en dårlig nabo er der krig!

Lies Upon Lies

Den kolde krig er koldere end nogensinde og kampen om Europa er i centrum for konflikten. I Lies upon lies påtager du dig rollen som leder af KGB eller CIA, der kæmper for kontrollen over Europas vigtigste hovedstæder, uundværlige efterretninger og tilfangetagning af fjendes spioner.

Goblins & Gunpowder

”Dette bræt er ikke stort nok til os alle!”, sagde Goblin Kongerne til hinanden, og der er kun én måde at løse en sådan konflikt på: kaotisk krudttøndekamp! Sammel krudttønder op, spræng dine fjender i luften og stå tilbage som den sejrende Goblin Konge. Goblins & Gunpowder er lidt som at spille fjollet skakt, men goblins og eksplosioner!

Glasnost

Glasnost er et socialt deduktions-spil med det klassiske koncept med skjulte identiteter. Tre forskellige hold har tre forskellige og modstridende mål, og deduktionen kommer ikke kun fra bordsnakken, men også fra bevægelserne på spillepladen. Reagér på parti-kriserne i henhold til dine personlige mål og hvis du kan identificere dine hemmelige allierede sikrer du en øjeblikkelig sejr. Men pas på!

Kartoffelkompagniet

Kartoffelkompagniet er stærkt kooperativt tower-defence spil, hvor spillerne skal beskytte Kong Gulerods Konservatorium mod farlige snegle, kaniner, insekter og andre invaderende dyr. Vælg din unikke kartoffel-helt, byg og opgradér tårne og saml ressourcer ind til at bygge DET ULTIMATIVE FUGLESKRÆMSEL!

Beasty Pageant

Ah,så du er blevet en amatør gene-spejser, hva? Jamen så skal du da komme til vores ugentlige konkurrence! Du er ingen i den gale-videnskabsmands-verden hvis du ikke viser dine nyeste kreationer frem! - Dr. Jonas Ghal, Videnskabsmand.

Fantasy Planet

I Fantasy Planet spiller du en fantasihelt i et futuristisk univers. Du er sendt for at udforske en ny og mystisk planet fyldt med mana. Gennem taktisk list og magisk dygtighed er dit mål at skræmme alle fjender væk og hævde denne planet som din egen. Men rejsen er ikke uden risiko. Planetens overflade er i konstant forandring og ustabil.

Divided Bodies

Du får dit eget unikke deck, en håndfuld insekter med særlige evner. Det er som de gode gamle bilkort: Vælg om I konkurrerer i styrke, størrelse eller hurtighed og se så udfaldet med det samme. Hav din kuglepen klar, for efter hver kamp tager kombattanterne skade eller opgraderer deres stats. Men bliv ikke for tæt knyttet til din enorme næsehornsbille, din dødbringende tarantel eller din lynhurtige sølvfisk

DIESEL

Du er en AI. Designet i din skabers billede. Musikken spiller. Som krigsråb fra den største ondskab du kender: Mennesket. De udraderede sig selv og efterlod dig her. I ild, flammer, død og ødelæggelse. Du må kæmpe den sidste kamp.

City of Masks

Velkommen til “City of Masks”, et brætspil sat i Venedig i 1550-1650. Venedig dominerede handel og politik i middelhavet i perioden, samtidig finansierer byen alt fra kunst over opdagelsesrejsende til kirkebyggeri. Spillerne tager rollen som indflydelsesrige familier der konkurrerer om at blive de rigeste og mest magtfulde i byen - hvem ved måske endda blive doge.