Designerbrætspil 2017

Disse scenarier er altid skrevet direkte til Fastaval, og deltager i kampen om Otto’erne.

Alcubierre af Morten Barklund

Videnskaben har endeligt realiseret Alcubierre-drevet og det muliggør rumrejser til fjerne stjerner hurtigere end lysets hastighed. Det kræver dog en masse energi og penge og kun et veldrevet firma kan forblive succesfuldt.

Architects of Reality af Morten Brøsted

Hemmelige organisationer arbejder på hemmelige dagsordener med verdensomvæltende betydning i et alternativt Europa fra det 13. århundrede til nu. Organisationerne påvirker befolkningens tankesæt indenfor Videnskab, Magi, Religion og Myte, og ændrer paradigmerne for hvad der er muligt.

Claim to Fame af Morten Jaeger & Rasmus Høgdall

Claim to Fame er et sjovt og lettilgængeligt kortspil om at få kendisser på forsiden i medierne.

Dværge og Diamanter af Sofie Liv Støvelbæk

Alle ved, at ædelstene er magiske, og at det kræver de helt rigtige slags sten for at skabe magiske genstand. Når en nekromantiker løfter sin Dommedagsstav mod skyerne og gnækker dæmonisk eller en paladin triumferende dræber en drage med sit hellige sværd, så blev de lavet et sted.

Holiday Resort af Kåre Werner Storgaard

Holiday Resort er et familie kortspil, hvor spillerne kæmper om at opbygge det flotteste ferie resort og samtidig tiltrække turister og opnå den bedste resort vurdering.

Kingmaker af Kåre Torndahl Kjær

Kongen er død og en ny skal vælges blandt stormandsslægterne i Dalen. Men som enhver snedig rådgiver kan fortælle dig så er den mægtigste mand i riget sjældent kongen selv, men stormanden der gav ham magten. Med disse ord begynder kampen om magten – som Konge eller Kingmaker!

Le Mans Team Manager af Morten Lund

Det ikoniske 24 heures du Mans er verdens hårdeste baneløb: Op imod 5.500 kilometer på 24 timer presser mandskab og materiellet til det yderste.

“If you want to finish first, first you have to finish”

Pizza Delivery af Lars Wagner Hansen

I Pizza Delivery styrer hver spiller et pizzabud der arbejder for det samme pizzeria. Hvem får leveret de flest og bedste pizzaer, inden pizzabuddet løber tør for tid eller energi?

Ragnarok af Sven Strandbygaard

Ragnarok står for døren; jætter, aser og mennesker kæmper om dominans i Midgård, Asgård, Jotunheim og Niflheim samt indflydelse i forskellige magtcentre.

Skycities af Allan Kirkeby

Du er en borgmester-kaptajn på et Skycity luftskib. Om 12 måneder vil dronningen vælge den bedste af landets Skycities som landets nye hovedstad. Din by skal vinde den ære!

Snake Shadows af Jeppe Norsker

Dette intense hjernevriderspil sætter din intelligens på prøve, når I kæmper om at løse rumlige opgaver hurtigst muligt.

Z af Mads Brynnum

Z er et zombiespil. Endnu et zombiespil. Men det er et zombiespil hvor du endelig kan få lov til at bruge al din viden om zombier, og så er det et spil du kan gå i gang med uden at skulle lære regler. For på den måde bliver der mere plads til historien.