Foromtaler til Fastaval Junior (12-14 år)

Rollespil, 12-14 år

Junior nanospil – på eventyr

Red. Troels K. Pedersen, bidrag af Troels K. Pedersen, Terese M.O. Nielsen, Asbjørn Olsen og Mads E. Kirchhoff

Junior nanospil består af flere korte rollespilsscenarier. I kommer til spille eventyr med dyr – fjollede eller lidt uhyggelige, med hjælp fra nanospillenes regler, som I lærer undervejs. Samtidig øver I jer i at finde på og tage ansvar i rollespil OG laver fine små historier sammen.

Stikord: Eksperimenterende, historiefortælling, regler

 

Deep One Daiquiri – rerun

Af Lars Kroll

“Work all night on a drink of rum

Daylight come and me wan’ go home

Stack banana till de mornin’ come

Daylight come and me wan’ go home”

 

Havana, august 1926. Romsmuglere som jer har gyldne dage. Men denne nat skal vise sig at blive den værste i jeres liv…..

Stikord: Action-horror og tentakler

 

Pirates of Zabor III – The Temple of T’a

Af Jens Thorup Rasmussen

Inde i Zabors krogede gader ligger T’a’s tempel. Det er ikke det smarteste sted at forsøge at røve, da det ligger bag tykke mure, levende stenvagter og en hel garde af bueskytter. Lige nu afhænger alt af at trænge ind i templet, for kaptajnens forlovede er taget til fange af den grumme kaptajn Hævntørst, og hvis ikke T’a’s amulet tilvejebringes inden to dage, vil kaptajn Hævntørst lade staklen ende som hajføde. Har piraterne det, der skal til at hjælpe deres kaptajn, eller vil nogle af dem mangle mod og snilde?

Stikord: Action, klassisk fantasy, pirater

 

Brætspil, 12-14 år

Pandemic

Coop-spil, hvor spillerne holder sammen mod spillet. Spillet forsøger at dræbe hele verden ved hjælp af muterende bakterier og smitsomme sygdomme. Spillerne er lægeteamet, der skal forhindre verden i at gå under.

 

Midgaard

Du forsøger at blive den sejeste viking i din landsby. Det sker bla.a. ved at bekæmpe de lokale trolde eller at rejse over verdenshavet og slås mod mytiske væsner. Midgaard er et fedt worker-placement-brætspil med terninger. Vi har det på programmet til de lidt mere garvede gamerbørn.

 

X-Wing Miniatures

Figurkrigsspil i Star Wars-verdenen, hvor du enten styrer et figurrumskib fra rebellerne eller fra det onde galaktiske imperium i en indbyrdes indædt kamp.