Foromtaler til Fastaval Junior (6-8 år)

Rollespil, 6-8 år

Magiskolen Rothfuss

Af Martin Svendsen og Johannes Busted Larsen

Velkommen til Magiskolen Rothfuss! Her går du sammen med dine fire venner, og I er de yngste, frækkeste og – synes I selv – dygtigste elever på skolen. I har lige lært jeres første magiske formular, og nu er der opvisning for hele skolen. Dét har du ventet på længe.

Men i skyggerne lurer skolens ærkefjende Ratatosk. Han har en ond plan. Kan du og dine venner mon redde dagen?

Stikord: Magi, sammenhold, fantasy

 

Giga Mega Monster Bash!

Af René Toft

Kan du brøle som en ond kæmpe dinosaurus? Kan du spise en skyskraber i en mundfuld? Kan du riste en bus med din flammeånde? Så skal du da spille GIGA MEGA MONSTER BASH!

Med baggrund i reglerne til King of Tokyo laver vi en Monster Stomp af dimensioner. Må det bedste monster vinde! Reglerne er nemme og kan læres på stedet.

Stikord: Action, humor,

 

Juniorpokemon: Vejen til Tinby

Af Ryan Rohde Hougaard

I Pallestrup, Ash Ketchums fødeby, forbereder en lille flok børn sig på deres første eventyr. I morgen drager de ud som Pokemon-juniortrænere. Onkel Dim tager med, og første mål er Tinby, hvor de måske kan opnå deres første juniormærke.

Stikord: Opdagelse, Pokemon, fjollet

 

Brætspil, 6-8 år

Minibrætspilscafé

Vil du bygge jernbaner i Amerika? Fange fisk i Antarktis? Hjælpe kejserens gartner – eller pandaen?

Prøv kræfter med nogle af de brætspil, der er sjove for både børn og deres forældre. Vi sætter spil som Ticket to Ride (my first journey), Hey that my Fish! , Flashpoint og Takenoko på bordet og lærer regler og spiller sammen.

 

Zombicide Black Plague

Brætspil, hvor spillerne har hver sin mand (m/k), der bevæger sig på felter i gange og rum og er sammen om at slå den grumme zombiehorde på flugt, og man kæmper med terninger. Spillet kan minde lidt om det klassiske Heroquest. Vi hjælper med reglerne undervejs.