Foromtaler til Fastaval Junior (9-11 år)

Rollespil, 9-11 år

Kup i klostret

Af Thomas Jacobsen

Heksen Valeria har fødselsdag og ønsker sig kun sin mors gamle halskæde med bloddiamanter. Halskæden er gemt af vejen i klosterets skattekælder, så en gruppe af Valerias venner beslutter sig for at stjæle den. Men det er ikke nemt, når man ikke kan tåle lyden af kirke-klokker, er bange for sollys og ikke kan røre ved sølv. Spillet er for dig, som har lyst til at spille vampyr, ond nisse eller andre af nattens uvæsner.

Stikord: Lidt uhyggeligt. Sært. Sjovt.

 

Den skumle doktor i Højager

Af Mette Finderup

En sej troldkvinde har sendt fire børn på eventyr. Et eventyr, de måske ikke kan klare. For godt nok kan Silvius trylle en lille smule, Ene snige sig i skyggerne, Alin løfte et sværd, og Pilo skyde en hare på 50 meters afstand, men er de klar til at møde den skumle Doktor Klerke og hans endnu mere skumle maskine?

Stikord: Fantasy, eventyr, action, sammenhold

 

Paninaro

Af Kristian Bach Petersen & Oliver Nøglebæk

Spillerne er modedesignere, der kæmper mod hinanden i et stort show. Og de skal kreere påklædningsoutfit undervejs. Der er åbent for alle outfits fra superhelte til klassisk mode. Må den bedste designer vinde.

Børnene skal i dette scenarie klistre og klippe i stof. Altså ’real time kreativitet’.

Stikord: Komik, kreativ, drama

 

Brætspil, 9-11 år

 

COOP Brætspilscafé

I denne spilblok spiller vi udelukkende brætspil af den slags, hvor spillerne er sammen imod spillet. Det kan fx være brandslukningsspillet Flashpoint, Castle Panic, hvor man står sammen mod orkerne, eller Forbidden Dessert, hvor man skal finde ud af ørkenen, før man dør af tørst.

 

King of Tokyo+ Carcasonne

King of Tokyo: Spillerne er monstre, der skal opnå berømmelse ved at hærge Tokyo mest muligt. Terningespil i familie med Yatsy, men med mulighed for at blive bedre ved at købe kort.

Carcasonne er et spil, hvor man bygger en verden, ved at spillerne på skift trækker en brik med veje, byer eller marker på. Spillerne får point efter, hvor meget, de hver især får bygget.

 

Clay’o’rama

Byg dit eget modellervoksmonster og lad det – under guide af spil-lederen – bekæmpe de andres monstre. Der bliver smadret, hærget og grinet en del, mens lermonstrene langsomt, men sikkert bliver mere og mere uformelige.