Sådan tilmelder du dit barn

Dit barn skal have sin egen elektroniske tilmelding. Når du skriver hans eller hendes alder ind, får du mulighed for at vælge en Fastaval Junior billet, der giver afgang til at tilmelde ham eller hende til Fastaval Juniors aktiviteter senere i tilmeldingen. Prisen på 100 kr. dækker både spil, frokost, armbånd og T-shirt. Husk at vælge størrelse på T-shirten

Vi anbefaler en aldersgruppe til de forskellige aktiviteter, men man må gerne tilmelde sig udenfor sin egen gruppe, hvis der er noget, man meget gerne vil spille.

Prioriter gerne mindst 3 aktiviteter, så vi har noget at jonglere med, når vi lægger hold. I modsætning til den øvrige Fastaval garanterer vi, at dit barn kommer på hold i begge perioder.

Vigtigt: Vi har ’kun’ plads til 40 børn på Fastaval Junior, og pladserne fordeles efter først til mølle-princippet. Vi kan derfor ikke garantere, at dit barn kommer på, hvis du venter med tilmelding til sidste øjeblik – heller ikke, selvom det er indenfor normal tidsfrist. Der gives desværre ikke dispensation for alder.

Vi skriver på her, hvis alle pladser bliver optagede.