Fastaval Re-allocation project

Giv noget væk – modtag intet igen! Bliv glad!

Tid og sted: lørdag 17.30 i Fællesområdet

Kender du ikke det der med at have en masse bræt- og rollespil stående på din hylde? Du får dem jo egentlig ikke rigtigt spillet. Enten var det aldrig helt et spil du kunne lide, eller også så har du bare fundet andre spil at kaste din glæde på efterhånden.

Du kunne selvfølgelig sætte dem til salg på dba.dk, men det er så besværligt, og at smide et spil ud er jo absolut tabu.

Frygt ikke – løsningen er på Fastaval.

”The Fastaval Re-Allocation Project” er funderet i en tankegang om, at spil dør hvis de får lov til bare at ligge i deres kasser, eller på hylden med urørte sider uden æselører. Sæt dit spil fri, ryd op i dine eventyr, og lad andre udleve dem. Det er ren win-win!

OK, JEG ER FANGET – DET ER JO EN GAL IDÉ, MEN JEG VIL VÆRE MED. HVORDAN GØR JEG?

  1. Tag det, du gerne vil donere væk, med på Fastaval 2015. Brætspil, rollespil eller andet nørderi (nej, ikke møbler, stavblendere og andet mærkværdigt – kun nørderi, tak).
  2. Indlever det brætspilscaféen og få et lille klistermærke i spillet. Skriv dit navn på dette – kys spillet farvel og ønsk det held og lykke på rejsen.

HVAD FÅR JEG SÅ FOR DET?
Absolut ingenting – og så alligevel:

Du gør et andet menneske helt utroligt glad. Spil, du måske selv synes er crap, kan være en anden persons yndlingsspil.

Du kan se dit spil LEVE igen, i stedet for at stå og samle støv på din hylde og egentlig bare være i vejen for nye eventyr

Få din hyldeplads tilbage, så du kan fylde den med flere og endnu federe eventyr og spil!

HVEM FÅR SPILLENE?
Alle spil bliver samlet i brætspilscaféen på Fastaval 2016 og delt ud i Fællesområdet lørdag kl. 17.30

Uddelingen foregår ved at der trækkes lod blandt de tilstedeværende. Spillene fordeles jævnt – det er ikke et lotteri, og vi prøver at få nok til alle (det lykkedes sidste år). Alle kan være med, fattig, rig, spil-donor eller ej.

ER DER ELLERS ANDET JEG BØR VIDE?
Ja. Hvis du modtager et spil, så må du ALDRIG sælge det videre for penge. Du må gerne give det væk (hvis det ikke lige var noget for dig eller hvis du vil glæde andre) eller udlodde det i en turnering (så længe turneringen ikke er ALT for alvorlig).

Spred glæden!