Mindful Yoga og Meditation på Fastaval

Som noget nyt i år tilbyder Fastaval morgenyoga- og meditation to af morgenerne på connen. Det er en mulighed for at få en rolig start på dagen, som kan hjælpe dig til at tune dig ind på krop og sind for derigennem at føle dig mentalt og fysisk klar til at tage imod endnu en dag fuld med sanseindtryk og oplevelser på årets val.

Med mindfulness menes der, at der i guidningen af øvelserne vil blive lagt vægt på nærværende opmærksomhed i det nu der udfolder sig. Det betyder også at der i den halve times yoga, som timen indledes med, ikke vil være fokus på intense eller krævende stræk, men derimod at mærke kroppen i de små bevægelser. Yogadelen vil blive efterfulgt af en 20 minutters guidet meditation.  Til sidst vil der være mulighed for at dele oplevelser med dagens session og stille spørgsmål.

Ingen erfaring med hverken yoga eller meditation er nødvendig. Alle kan være med. Der vil blive taget hensyn til eventuelle fysiske skavanker.

Medbring: Behageligt tøj du kan bevæge dig i (alt for stramme jeans kan f.eks. være en forhindring for nogen af øvelserne) og også gerne et yogamåtte, liggeunderlag, tæppe, dyne eller lignende, som du kan bruge til underlag og måske til at holde varmen i meditationen.

Timen vil blive faciliteret af Christine Svop, der som en del af hendes kandidat i Antropologi har studeret og taget moduler af uddannelsen som underviser i Mindfulness-Baseret Stress Reduktion ved Aarhus University.

Fredag 9-10 og søndag 9-10