Pathfinder Society

PF

Hvad er Pathfinder Society Organized Play?

Pathfinder Society Organized Play er en global multiplayer rollespils-kampagne, hvor DU har rollen som agent for Pathfinder Society – en legendarisk loge af eventyrere og arkæologer, dedikeret til at opdage og nedskrive de største mysterier og vidundere fra en ældgammel verden fyldt med magi, godhed og ondskab.

Som medlem af Pathfinder Society vil du komme til at udforske de mørkeste sidegader, mægtige gravkamre deltage i politisk intrige og meget mere i søgen efter viden og artefakter. Hver Pathfinder agent arbejder også for en af de forskellige factions – grupperinger indenfor Pathfinder Society, der hver især har deres egne motivationer og agendaer.

Du bliver en del af et globalt fællesskab som tæller mange tusinde spillere. Spillere som alle spiller de samme eventyr og spiller dem efter samme standarder. Dette bevirker, at man uafhængigt af, hvem man plejer at spille med, kan tage sin foretrukne karakter med til spil rundt om i Danmark (eller i verden) og fortsætte dennes udvikling med mennesker fra nær og fjern.

Du kan finde mere information her:

Pathfinder Society

Factions

Program: