1. Karakterworkshop (Onsdag d. 12/4 – aftenblok)

Praktisk info: Der er plads til 6 spillere og 1 GM. Minimum er 3 spillere og 1 GM. Som spiller behøver du ikke have andet end dig selv og en blyant med, men medbring gerne regelbøger, hvis du ejer nogle. Ellers vil der ligge regelbøger og terninger fremme ved bordet. Event koordinatoren vil medbringe nye Pathfinder Society numre og karakterark.

 

PF2Event beskrivelse:

Vær hilset, eventyrer. Hvor skal dit næste eventyr foregå? Drag ud i Golarion sammen med Pathfinderne på opdagelse efter skatte, arkæologiske fund og glemte skrifter.

Første skridt på din rejse er at skabe din karakter. Dette kan du få hjælp til i denne workshop. Du vil også få en introduktion til Pathfinder Society Organized Play, så du er godt rustet til at drage videre på eventyr.

Hvis tiden tillader det, vil vi også spille Pathfinder Society Quest: Honor’s Echo, der er designet til level 1 karakterer.

Workshoppen er fortrinsvist henvendt til helt nye Pathfindere. Dog er erfarne agenter, der har lyst til at lave en ny karakter, også velkomne.

 

”Teaser til Honor’s Echo”:

Det store Taldanske Imperium kontrollerede engang halvdelen af landet Avistan. Men efter the Even-Tongued Conquest kunne Taldor ikke styre både en krig mod dets nabo Qadria og separatistiske oprørere i dens ydre provinser på samme tid. Mens Taldor kæmpede for at kontrollere sine smuldrende territorier, søgte dets monarker syndebukke for deres fiaskoer, herunder krigshelten grevinde Honaria Alcasti. Frataget sin adelstitel har hendes familie overlevet i ubemærkethed i syv hundrede år. Dog har hendes efterkommer Remaio fundet beviser for, at kunne rense Alcasti navnet og hans forfaders ære. Kan Pathfinderne hjælpe med at rense hendes navn og bringe atter bringe ære til Taldor?

 

Nyttig læsning:

Info til nye spillere

Landet Taldor

#7–10: The Consortium Compact

Praktisk info: Der er plads til 6 spillere og 1 GM. Minimum er 3 spillere og 1 GM.

Scenariet er for karakterer på level 1-2. Har du ikke en karakter indenfor dette level, kan du få udleveret en pregenereret karakter. Scenariet er velegnet for både nye og erfarne spillere.

 

Teaser til “The Consortium Compact”:

Det plejer godt at kunne betale sig at arbejde for The Aspis Consortium, men det er de færreste der kan holde til deres beskidte taktikker ret længe. En agent har fået nok og har nu kontaktet Pathfinder Society med et fristende tilbud: hjælp hende med at hoppe af og hun vil forsyne Pathfinderne med flere års insider viden omkring Aspis Consortium. Det er op til Pathfinderne at navigere rundt i Diobel, opnå afhopperens tillid og samtidig gøre skade på the Aspis Consortium.

 

Nyttig læsning:

Diobel

Isle of Kortos