2. Torsdag d. 13/4 – dagsblok

Karakterworkshop

PF2Praktisk info: Der er plads til 6 spillere og 1 GM. Minimum er 3 spillere og 1 GM. Som spiller behøver du ikke have andet end dig selv og en blyant med, men medbring gerne regelbøger, hvis du ejer nogle. Ellers vil der ligge regelbøger og terninger fremme ved bordet. Event koordinatoren vil medbringe nye Pathfinder Society numre og karakterark.

Vær hilset, eventyrer. Hvor skal dit næste eventyr foregå? Drag ud i Golarion sammen med Pathfinderne på opdagelse efter skatte, arkæologiske fund og glemte skrifter.

Første skridt på din rejse er at skabe din karakter. Dette kan du få hjælp til i denne workshop. Du vil også få en introduktion til Pathfinder Society Organized Play, så du er godt rustet til at drage videre på eventyr.

Hvis tiden tillader det, vil vi også spille Pathfinder Society Quest: The Silverhex Chronicles, der er designet til level 1 karakterer.

Workshoppen er fortrinsvist henvendt til helt nye Pathfindere. Dog er erfarne agenter, der har lyst til at lave en ny karakter, også velkomne.

 

Teaser til “The Silverhex Chronicles”:

Da den driste halv-ork lærde Ulisha rager uklar med en adelig familie i River Kingdoms, kontakter hun Pathfinderne med et særligt tilbud: hun vil sælge dem et unik og gammelt druide artefakt med stor rabat. Guldet herfra skal sikre hende kapitalen til at betale sig ud af hendes knibe. Men da Pathfinderne ankommer, er hun gået under jorden. Hun har dog efterladt en dagbog fyldt med profitable spor, som tegn på hendes gode vilje. Kan Pathfinderne genfinde den skjulte rigdom og gøre krav på den magtfulde Silverhex, før en snigmorder finder deres ven?

 

Nyttig læsning:

River Kingdoms

#7–10: The Consortium Compact

Praktisk info: Der er plads til 6 spillere og 1 GM. Minimum er 3 spillere og 1 GM.

Scenariet er for karakterer på level 1-2. Har du ikke en karakter indenfor dette level, kan du få udleveret en pregenereret karakter. Scenariet er velegnet for både nye og erfarne spillere.

Teaser til “The Consortium Compact”:

Det plejer godt at kunne betale sig at arbejde for The Aspis Consortium, men det er de færreste der kan holde til deres beskidte taktikker ret længe. En agent har fået nok og har nu kontaktet Pathfinder Society med et fristende tilbud: hjælp hende med at hoppe af og hun vil forsyne Pathfinderne med flere års insider viden omkring Aspis Consortium. Det er op til Pathfinderne at navigere rundt i Diobel, opnå afhopperens tillid og samtidig gøre skade på the Aspis Consortium.

 

Nyttig læsning:

Diobel 

Isle of Kortos