7. Lørdag d. 15/4 – aftenblok

#8-16: House of Harmonious Wisdom

Praktisk info: Der er plads til 6 spillere og 1 GM. Minimum er 3 spillere og 1 GM.

Scenariet er for karakterer på level 1-5. Har du ikke en karakter indenfor dette level, kan du få udleveret en pregenereret karakter. Scenariet er velegnet for både nye og erfarne spillere.

 

Teaser til “House of Harmonious Wisdom”:

Mægtige Lung Wa kontrollerede engang meget af Tian Xia, men imperiet smuldrede for et århundrede siden. Tre stater har kæmpet om magten lige siden, hver insisterer på at den alene er den retmæssige arving til Lung Wa’s storhed. I skyggen af disse mægtige nationer ligger det ydmyge land Shokuro. Det har forsøgt at afskrække deres naboers territorielle ambitioner og opnå deres respekt. Da en pensioneret helt lærer om et tabt, legendarisk palads der måske beskytter relikvier fra det gamle imperium, hidkalder hun Pathfinder Society for hjælp til at finde stedet. Pathfinderne må rejse til hver af de tre stater i en søgen for information til at finde paladset og skattene der.

 

Nyttig læsning:

Tian Xia

#8-02: Ward Asunder

Praktisk info: Der er plads til 6 spillere og 1 GM. Minimum er 3 spillere og 1 GM.

Scenariet er for karakterer på level 3-7. Har du ikke en karakter indenfor dette level, kan du få udleveret en pregenereret karakter. Scenariet er velegnet for både nye og erfarne spillere

 

Teaser til “Ward Asunder”:

Den legendariske troldkvinde Hao Jin har magisk flyttet mange forladte historiske steder til hendes museum, et demiplan lavet til formålet. Dog har hendes magi sine begrænsninger og det har tvunget hende til kun at flytte halvdelen af en arkitektonisk skat. Den halvdel af et tempel hun efterlod i junglen omkring Dtang Ma, har fået et ry for at være hjemsøgt i århundrederne efter. Nu har en uventet allieret kontaktet Pathfinder Society med historier om hemmeligheer og skjulte skatte efterladt i et ødelagt tempel til bjergguden Yamatsumi.

 

Nyttig læsning:

Yamatsumi