Drøms søskende drager afsted for at finde deres forsvundne bror. Men drømmeverdenen som de rejser igennem er blevet et mareridtsagtigt sted og også deres egne roller viser sig at være lige så omskiftelige som drømmene selv.

Antal spillere og spilledere 4 spillere + 1 spilleder

Tid 4 timer

Sprog Dansk og engelsk

Aldersgrænse 18+ 

Læsemængde ca. 2 sider 

  • Sandman

  • Drømmerejse

  • Apokalypse

Foromtale

Drømmen om Intet er en surrealistisk dommedagsfortælling der foregår i Neil Gaimans Sandman-univers, hvor man følger de Endeløse – legemliggjorte begreber med gudeagtige evner som påvirker mennesker såvel som alle levende væsener. Den centrale person Drøm er forsvundet – fortabt i sin egen drømmeverden. Under hans fravær tager menneskehedens mareridt om verdens undergang til med katastrofale konsekvenser, da grænsen mellem drømme og virkelighed begynder at give efter. Spillerne følger Drøms søskende; Død, Lyst, Delirium og Fortvivlelse der rejser ind i drømmeverdenen for at redde deres forsvundne bror, så verdens balance kan blive genoprettet. 

Scenariet byder på meget forskelligartede scener, hvor spillerne navigerer gennem en række apokalyptiske mareridt, og henvender sig især til spillere som kan lide at samarbejde om at skabe en fortælling sammen, og ikke er bange for at improvisere i situationer hvor der ikke nødvendigvis er en klar løsning. I drømme kan alting ske…

Om forfatteren

Piotr ser (som mange andre) Sandman som et af de helt store værker i moderne litteratur, og håber at han kan gøre det ære med scenariet. Til dagligt arbejder han med projektledelse, løber og drømmer.