I det asymetriske strategispil Eldritch Arkham kæmper spillerne om kontrollen over Arkham by. Hver spiller har en unik rolle, med forskellige komponenter, handlinger og mål. Hver rolle tilhører enten Arkham- eller Eldritch faktionen, så spillet er semikooperativt for spillerne i samme faktion.

Hver spiller modtager sit forvarsel om sejren, og skal opfylde det først, for at vinde spillet, men hver rolle har også to sider som spilleren kan vælge imellem, hvilket giver forskellige muligheder for at bruge sine komponenter og hvad forvarslet kræver for at blive opfyldt.

Spillet er fokuseret på at være let at gå til. Med det store udvalg af roller vil enhver spiller have noget der passer til vedkommenes foretrukne spillestil. Med alternative roller og varierede set ups vil der også være noget nyt i hvert nyt spil. Nye spillere kan hurtigt komme i gang, mens erfarne spillere vil opdage nye detaljer og synergierne i de forskellige roller, monstre, opsætning af spillebrættet og de forskellige begivenheder.

Eldritch Arkham kan spilles af 0 til 6 spillere. Selv om kernemekanismerne er område-kontrol og at undgå fjendtlige enheder, har hver faktion sine egne unikke mekanikker. Fra samling af stik til rollespil, deduktion til wargaming, fra resource indsamling til udforskning – Eldritch Arkham har det hele.

Regler på: www.vincentgames.com/fastaval

Om designeren:
Som interesseret i både spildesign og narrativt design laver Vincent spil der ligger et sted mellem kooperativ historiefortelling og klassiske spil. Det mest fremtrædende element i hans designs er spilbarhed – hvor nemt er det for en ny spiller at komme i gang med at spille spillet. Med en stærk forkærlighed for brætspil, har selv de digitale spil Vincent designer stærke rødder i brætspil og table top-verdenen. Det er hans første gang på Fastaval, og han glæder til møde os allesammen – så kom og sig hej! Vincent er på Twitter på @MyVincentGames