En Guddommelig Udfordring

Af Lasse Blichfeldt


Den øverste kraft skuer med bekymring ud over sit skaberværk. ”Løgn, respektløshed, vold. Er der virkelig nogen af disse mennesker, der er værdige til frelse?” Der opstår mumlen mellem de andre guder. Efter noget betænkningstid nikker fire af dem. Dette bliver starten på et spil med menneskerne som brikker. De fire guder skal hver udpege én sjæl, de mener har potentiale til at kunne gøre sig værdige til frelse indenfor tre genfødsler.


”En Guddommelig Udfordring” er et et scenarie om mennesker på godt og ondt; om at dømme og blive dømt; og om stræben efter frihed. Det er et scenarie i 3 akter – en for hver genfødsel – hvor vi følger fire sjæle fra besættelsen af deres land, gennem undertrykkelsen af deres folk og til deres kamp for frihed. Mellem hver akt bliver sjælene dømt af guderne, der gennem deres dom afgør sjælens genfødsel i det næste liv.


Forventet spilletid: ca. 4 timer
Antal spillere: 4 spillere (+ 1 spilleder)
Genre: episk skæbnespil
Spillertype: skal være glad for at lave fortællinger sammen med andre og helst have en god indlevelsesevne
Spilledertype: skaber rammerne for spillet og udfordrer spillerne gennem NPCer


Om forfatteren: Lasse er 25år, sociolog, og har sin daglige gang i Aalborg. I sit tidligere liv var han nørd – og det er han også i dette. ”En Guddommelig Udfordring” er hans andet Fastaval-scenarie.