af Amalie Holmstrøm Sichlau

 I en 50’er noir og urban fantasy setting, fører en serie af groteske og magiske mord, en gruppe efterforskere på sporet af en dybere konspiration.

Presentation

Players: 3

Gamemasters: 1

Total runtime: 5 timer

Language: Danish

Age limit: 15+

Material to be read: 3 sider + diverse handouts

Det er mulighedernes by, hvor enhver er sin egen lykkes smed, og tilflyttere tager dertil med store håb og drømme. Det er dog også en by, hvor det er hver mand for sig selv, og ikke alt er, som det ser ud, for under overfladen vrimler det med korruption. Kriminaliteten stiger, og nu er endnu et mord på forsiden af aviserne.

 

Et lig bliver fundet, med tegn på at ulovlig magi har været involveret. Da flere mordofre dukker op, dræbt på den samme groteske måde, bliver tre efterforskere ledt i retning af korruption, et sort marked med forbudt magi og moralske dilemmaer.

Scenariet foregår i en 1950’er inspireret urban fantasy setting, med stærke noir elementer. Magi er ikke anormalt, og elvere, orkere og flere endnu, lever blandt hinanden i en Los Angeles inspireret storby.

I ‘’Hvor skyggerne ender’’ er spillerne de efterforskere, der skal opklare mordene. Der er fokus på karakterspil, de valg som de kommer til at stå overfor, samt let efterforskning.

Player types: Scenariet er for spilleren, som kan lide karakterspil, at tage ansvar for fortællingen i både monologer og samspil, og at se konsekvenserne af sine valg udfolde sig.

Spillerne skal være klar på at denne fortælling ikke har én god slutning, og at der i scenariet, vil forekomme blodige beskrivelser af mordofrene.

Gamemaster type: Som spilleder skal man male en noir stemning og holde styr på scener, hvor der både skal udleveres spor og spilles biroller.