En skæbnesvanger fest på tværs af århundreder, hvor klassisk opera møder punk og electronica. Deltagerne får lov til at udleve de største dramaer fra teaterhistorien i mødet mellem liverollespil og koncert.

Antal spillere og spilledere Op til 45 spillere, 2 spilledere og et orkester

Tid 5 timer

Sprog En dansk afvikling og en engelsk

Aldersgrænse 15+

Læsemængde 2 sider

Online Nej

Deltagergebyr 50 kr.

Kostume medbring hvid t-shirt og hvide bukser eller hvid kjole

  • Operapunk

  • Drama

  • Liverollespil

  • Koncert

Foromtale

I den alternative operavirkelighed, er der fest hos troldmanden Prospero. Og når Prospero holder fest, dukker alle af betydning op – det vil sige dig!

I de hæsblæsende timer festen står på, vil de største skæbner mødes, og det slår gnister. Vi vil feste, elske, hade, kæmpe, angre og måske dø – mens musikken banker løs. For i operaverdenen drives man frem mod sin skæbne, hvert ord man siger har magt over virkeligheden og historier slutter altid dramatisk. 

Du spiller en karakter baseret på klassisk opera og udforsker historien fra den. Du skaber din egen fortælling, når de forskellige operaer blander sig på kryds og tværs.

Scenariet skifter mellem to typer af scener – koncerten, hvor artisten Ras Bolding optræder fra scenen og musikken er i centrum, og festen, hvor ordene har magten til at forme din og andres skæbne. Du kommer både til at være til koncert og være med i et rollespil.

Musikken er en punket blanding af opera og electronica, fortællingerne er klassiske, dramaet er storladent.

Spillertype

Du vil gerne:

  • Træde fysisk ind i operaens verden uden selv at skulle optræde eller behøve vide noget om opera
  • Udforske og blande klassiske fortællinger 
  • Skabe nye historier sammen med dine medspillere
  • Spille rollespil både med og uden ord

Og du er ok med høj musik.

Obs du låner kostumedele under scenariet. Vi har dele, der passe til alle kropstyper, men du skal selv have hvidt basistøj med. Det kunne være hvid t-shirt og hvide bukser eller en hvid kjole.