En action-fyldt detektivhistorie i Starfinder-universet. Ordenshåndhæverne sendes ud for at opklare en række bestialske mord, som alle har en ganske foruroligende ting til fælles…

Antal spillere og spilledere 4-5 spillere + 1 spilleder

Tid 5-6 timer

Sprog Dansk

Aldersgrænse ingen 

Læsemængde ca. 1 sides

  • Science-Fantasy

  • Efterforskning

  • Starfinder

Foromtale

Drama, efterforskning og mystiske organisationer. Velkommen til Ens er Døden, hvor du er en del af en interplanetær politienhed, som skal opklare en række gådefulde mord på forskellige planeter. Detektiverne der skal optrævle sandheden omkring mordene, har alle deres rolle at spille i efterforskningen, men de er også fejlbarlige væsener med hver deres fortid på slæb.

Ens er Døden foregår i Starfinder-settingen, men med meget forenklede regler så alle kan være med. Kendere af settingen vil få lidt ekstra ud af scenariet, da scenariet tager etablerede elementer direkte fra Starfinder-universet for at fortælle en original og
spændende historie – med fede action-pauser.
Efterforsknings-elementet bruges til at få dramaet og optrævlingen af plottet frem, og i bedste hårdkogt detektiv-stil må karaktererne stå ansigt til ansigt med indre og ydre dæmoner.

Så hvis du kan lide din Science-Fantasy med en portion Noir, er dette scenarie måske for dig?

Om forfatteren

Nikolaj har spillet rollespil i 22 år, men han har aldrig været på Fastaval før og ’Ens er Døden’ er hans første rigtigt nedskrevne scenarie.
Fantasy og sci-fi er hans store passioner, mens fægtning og chili-dyrkning er begyndt at hale ind på dem.