Kære alle.

Det er med et meget tungt hjerte at bunkeren torsdag den 12 marts besluttede at aflyse Fastaval 2020. Det sker på anbefaling af sundhedsmyndighederne og på baggrund af statsministerens udmelding onsdag aften. For mange kommer det ikke som en overraskelse, men derfor er det stadig hårdt at få at vide, for vi elsker alle sammen Fastaval. Rigtig mange mennesker har allerede lagt rigtig meget arbejde og endnu flere har glædet sig helt vildt meget til Påsken. At skulle aflyse nørdejulen er ikke en sjov besked at hverken give eller få.

Situationen her er helt ny for os. Fastaval har aldrig været aflyst før og det betyder at der er en masse svar vi ikke kan give jer med det samme. I løbet af de næste par uger vil bunkeren, Aleas bestyrelse og de relevante områdearrangører finde ud af, hvilke konsekvenser en aflysning kommer til at have på næste års Fastaval og hvordan vi sikrer det bedst mulige come back i 2021. Vi appellerer til at I har tålmodighed med os. Alle beslutninger vi tager, vil blive meldt ud her og på hjemmesiden, men vi vil gerne have tid til at tage dem ordentligt.

Vi vil gerne slå fast, at Fastaval sagtens kan tåle en aflysning økonomisk. Vi bestræber os på at refundere så meget af jeres billet som muligt, men præcist hvor meget vides ikke endnu. Det er en af de mange ting vi skal bruge tid på at finde ud af.

Vi har heller ikke besluttet endnu, hvad der skal ske med årets scenarier og brætspil. Bunkeren er i dialog med både årets Otto-juryer og de scenarie- og brætspilsansvarlige for i år og 2021. Vi kommer til at finde en løsning, men uanset hvad vi gør, kommer det ikke til at være optimalt. Her er mange følelser på spil og vi ved godt at I er frustrede og kede af det lige nu. Men husk at alle mennesker på Fastaval er frivillige og vi gør det så godt som vi kan.

Fastaval har mange arrangører som allerede har lagt et kæmpe stykke arbejde og det er hjerteskærende, at vi ikke kan møde hinanden i Hobro og sige tak for godt arbejde. I skal vide, at I er de sejeste og mest dedikerede arrangører en bunker kunne ønske sig. Vi håber at I vil være med til at lave Fastaval fremadrettet, selv om i år har været en skuffelse.

Alle tilmeldte til Fastaval kan forvente at få en officiel aflysnings-mail i løbet af weekenden. Når bunkeren så har kigget på budgettet og fået de kreative dele af vallen på plads, melder vi yderligere ud på facebook, twitter og her på hjemmesiden.

I er velkomne til at skrive til os på bunker@fastaval.dk med spørgsmål, men vi kan ikke love, at vi kan svare på alting lige nu.

Pas godt på hinanden derude
/Ann
På vegne af Henrik, Tim, Kathrine, Marie, Kristoffer, Kristian og Andreas. Bunkeren 2020