Skriv et scenarie! Har du også haft lyst til at prøve kræfter med at skrive et scenarie? Så har du muligheden her! Til Fastavals scenarieskrivningskonkurrence 2019 får du udleveret nogle benspænd at skrive ud fra og så har du ellers 72 timer til at skrive et scenarie.

Benspændene bliver udleveret torsdag morgen kl. 10. Hvis du ikke har mulighed for at dukke op der, kan du få tilsendt dem via email (skriv til thaismunk@gmail.com). Du skal selv skaffe eller låne en computer til at skrive scenariet på. Der vil være mulighed for sparring og gode råd om lørdagen mellem 15 og 17. Scenariet skal afleveres senest søndag kl 10. Der er individuel feedback til alle mellem kl. 15 og kl 16 søndag. Vinderen kåres til Ottofesten søndag aften – og vinder den eftertragtede Lady, Ottos bedårende kæreste.

Info: Scenarieskrivningskonkurrencen er primært rettet til at lade nye folk prøve kræfter med at skrive scenarier og ikke til folk som har skrevet i mange år. Man er velkommen hvis man har skrevet scenarier i mange år, men skal ikke forvente at komme med som en af de første.

Der er derudover max 15 pladser og rift om dem, så meld jer venligst kun til hvis I er parat til at tage tiden til at skrive noget.