Flick Race er et nådesløst racerløb, hvor du ikke kun skal være hurtig, men også taktisk og uspekuleret og ikke mindst have fingerfærdighederne i orden, for at kunne stille dig øverst på sejrsskamlen.

Deltagerne starter med i fællesskab at bygge racerbanen med de medfølgende grundelementer i form af checkpoints, teleporte og forhindringer. Alle glatte overflader som borde, stole, reoler og gulve kan indgå i banen. Til yderligere at opbygge banen, kan der derudover bruges alt hvad man har til rådighed af fx bøger, tuscher, linealer osv. til bl.a. at skabe flyvehop, tunneller, bander og genveje. Kun fantasien sætter grænser.

Når starten er gået, gælder det om at komme først i mål, ved at flicke (smølfesparke) sin bil afsted gennem banen. Men Flick Race er et spil med beskidte tricks og man må gøre alt for at køre hinanden af banen. Undervejs kan man nemlig opsamle og bruge forskellige powerups til at smadre og afspore hinanden og alt i alt gøre livet surt for de andre. For som altid i et racerløb, er det den der først krydser målstregen, som kan løfte trofæet helt til vejrs.

Stikord: Finger flicking / Dexterity / Card Drafting / Hand Management

Om designerne:

Simon Konski
Simon er halvt spildesigner, halvt iværksætter og en fan af objektivt dumme ting. Han plejede at arbejde med reklame og sociale medier, men nu fokuserer han skarpt på at udbrede det gode budskab om brætspil. Han er den ene halvdel af holdet bag Det Dårlige Selvskab (det danske Cards Against Humanity). Når han har tid spiller han gerne spil som Munchkin, The Resistance og hvad som helst der giver ham mulighed for at stikke sine venner i ryggen.

I år er Simons første Fastaval

Jeppeh Olsen
Jeppeh er også halvt spildesigner, halvt iværksætter og holder af at lave tilsyneladende ubrugelige ting på hans computer. Han er uddannet computerspil programmør og den anden halvdel af holdet bag Det Dårlige Selvskab. Han elsker at spille spil med et minimum af regler og masser af social interaktion – og også skak. Han er også en af designerne af det danske spil Plingo.

Jeppe har hørt rygter om det der Fastaval i årevis, men har aldrig været med på een.