af Emil Sørensen & Benjamin Borød

Store beslutninger bliver truffet, når fem rådsmedlemmer mødes for at tjene landets bedste. Kan de, trods deres forskelligheder, enes og opnå success, eller vil de uundgåeligt lede landet i forfald?

Foromtale

Spillere: 5

Spilledere: 1

Samlet tidsforbrug: ca. 1 times workshop efterfulgt af ca. 3 timers spil

Sprog: Dansk

Aldersgrænse: 13+

Læsemængde: Ca. 2 siders karakterark og derefter ca. 4 individuelle sider fordelt over resten af scenariet.

“Hold nu kæft mand!” “Du lyder som en idiot!” “Løsningen er åbenlys!”

Disse er alle udråb, som du vil høre i løbet af dette semi-live scenarie, hvor du og 4 andre kommer til at sidde i et råd af personer, hver med forskellige holdninger, interesser og bagtanker.

I spillets fire akter vil i sidde til møder og skændes om hvilke beslutninger, der er bedst for fremtiden af det 1800-tals-inspirerede land, hvori scenariet foregår. Igennem jeres beslutninger vil I skabe landets skæbne!

I vil hver stå i spidsen for en af de fem primære sektorer af samfundet og vil derfor naturligt opleve konflikt over jeres modstridende holdninger og interesser. Nogle af disse stridigheder er tydelige fra start, men langt flere vil vise sig, når i bliver præsenteret for landets største problemer.

Imellem råberiet og diskussionerne vil I som spillere finde på mellemscener, hvor i eksempelvis kan konfrontere hinanden, lave skumle aftaler eller blot bagtale de andres idiotiske beslutninger.

Spillertype: Spil vores scenarie, hvis du kan lide at improvisere og diskutere. Der víl være standpunkter, der er givet på forhånd, men det er op til dig at argumentere for din sag. Desuden kan der i konfliktfyldte scener forekomme råberi, når diskussioner bliver personliggjort og bølgerne går højt.

Spilledertype: Som spilleder er den primære rolle at sætte rammen for spillernes diskussioner. Du er ansvarlig for at klippe scener, både når de er mest intense, og inden spillerne opnår enighed. Du vil stå for at fremlægge konsekvenserne af spillernes beslutninger og relatere disse til det spillerne har sagt.