Krav til deltagere: Du skal kunne være tilstede under opstart og afslutningen på Game Rush. Du skal have Tabletop Simulator for at kunne deltage. 

Maximum 16 deltagere

Tidspunkter: Onsdag kl. 20.00 – Fredag 23.00 

Pris: Gratis

Forløb

Onsdag d. 31. marts kl. 20.00 – 22.00

→ Intro (obligatorisk)

Torsdag d. 1. maj & Fredag d. 2 maj

→ Frit arbejde med spillene. Vi har digitale “borde” hvor man mødes og hjælper med at spilteste hinandens spil, giver/modtager feedback, søger hjælp og får vejledning etc.

Lørdag d. 3. maj kl. 17:00 – 18:30 samt igen 19:15 – ??

→ Deadline & præsentation af spil for dommerpanel

(15 minutters deltagelse til egen præsentation i disse tidsrum er obligatorisk)

Søndag d. 4. maj

→ Afsløres vinderen af konkurrencen, som modtager “Ægget” (symbol på et spirende talent), til den store digitale Ottofest. Sammen med prisen, får man også automatisk en adgangsbillet til at deltage i “den store” brætspilsdesignkonkurrence på Fastaval i 2022.

Til den digitale udgave af Fastaval, skal der naturligvis også være et digitalt Game Rush!

Game Rush er en brætspilsdesignkonkurrence og et “game jam” i én og samme pakke, som er designet til at skubbe dig i gang med, at designe dit helt eget brætspil. Her er både plads til nybegyndere, og til alle andre, som ønsker at opgradere deres spildesigner-skills. Velkommen!

Fordi vi i år afvikler det digitalt gennem platformen Tabletop Simulator, så får man netop også en introduktion og øvelse i dette værktøj, der lynhurtigt er blevet den nye standard for afvikling af brætspil online – og dermed også muligheden for at spilteste sine prototyper hjemmefra. Så kan virus og verdens undergang bare komme an, kan den!

For at være med, kræver det, at du har et headset til online kommunikation og en computer med adgang til Tabletop Simulator (software, som du selv skal købe igennem: https://store.steampowered.com/app/286160/Tabletop_Simulator/ ), men ellers er det gratis, og softwaren er efterfølgende din i al evighed. Når vi starter, vil der i Tabletop Simulator vente en pakke til dig med forskellige komponenter. Din opgave (og dit benspænd) er, at bruge disse komponenter, til at lave et nyt brætspil ud af.

Man kan med fordel også gå sammen i små grupper – mulighed for at danne par og grupper vil være en del af introforløbet onsdag aften, som sammenlagt varer maksimalt to timer. De eneste to tidspunkter du skal være til stede, er onsdag aften fra kl. 20 og igen i 15 minutter lørdag aften, når du præsenterer spillet for dommerne. Resten af tiden må du strukturere som du vil, men der vil som sagt altid være åbne “borde” med mulighed for sparring og hjælp undervejs.

Jeg glæder mig til – endnu engang – at se alle jeres fantastiske påfund!
Mvh. Mads Fløe