Et hold af spøgelsesjægere i viktoriatidens London 1889. Et muntert karakterbaseret action-scenarie med fokus på venskab og teamwork på et hold af farverige personligheder.

Stikord: Viktoriansk – Spøgelsesjægere – Venskab

London, 1889. Efter en opblussen af overnaturlige fænomener og spiritisme, har en gruppe videnskabsfolk og synske dannet Ghostbuster-Initiativet; det første selskab dedikeret til at bekæmpe den overnaturlige svøbe. Scenariet er et muntert, karakterdrevet eventyr baseret på Ghostbusters-franchisen sat i en viktoriansk steampunk-setting.
Karakterne følger en klassisk Hollywood-blockbuster tre-akters historie med en blanding af personlige og mere intime øjeblikke samt actionscener. Hvordan vil de lære at arbejde sammen og besejre en stor trussel igennem venskab på trods af deres forskellige og nogle gange modsatrettede personligheder?

Spillertype: Du kan lide at interagere med andre spillere som farverig karakter igennem personlig interaktiv mere end blot igennem action og intrige. Du kan lige action der er historiedrevet og filmisk mere end blot mekanikbaseret. Du har måske endda en nostalgisk kærlighed til Ghostbusters, men kendskab er ikke en forudsætning for at spille scenariet.

Om forfatteren:
Muriel Algayres er en fransk larp designer og bosat i Danmark. Hun har organiseret og designet rollespil i 14 år. Hun er hovedskaberen bag ”Harem Son Saat” og har skrevet karakterer til ”Suffragettes” og ”Fairweather Manor”. Hendes rollespil, herunder ”Flowers of May”, ”Sorority” og ”Between Limbo and the Veil” er blevet spillet på ”The Smoke” og til Grenselandet. Hendes scenarier fokuserer på karakterdrevne fortællinger i en melodramatisk tone, oftest i en historisk inspireret setting. Dette er hendes første scenarie til Fastaval.

Om scenariet:
Antal spillere: 6 spillere og 1 spilleder.
Spilletid: 4 timer
Aldersgrænse: 13+
Sprog i spillermateriale: Dansk og engelsk
Sprog i scenarietekst: engelsk
Læsemængden for spillere: 2 sider