Du indtager rollen som én af de dovne og løgnagtige jægere der sætter en ære i at fortælle de bedste historier om giraffer.
Jo mere Gin du drikker – jo bedre bliver historierne.

  • Varighed: 45-60 min

  • Antal spillere3-5

  • Sprog: Dansk

  • Digital platform: Spillet kan desværre ikke spilles digitalt.

Foromtale

Du indtager rollen som en af de dovne og løgnagtige jægere, som dagligt sidder på byens samlingssted ”Prins Henriks Kro”. De gider ikke gå på jagt, i stedet ynder de at fortælle historier om giraffer og om deres tvivlsomme tid som storvildtsjægere. Jo mere Gin de drikker, jo bedre bliver historierne – indtil en vis grænse.

Når du toppen af din tilstandsmåler, har du drukket for meget og får et Blackout. For at reducere de uhensigtsmæssige Blackouts, der giver minuspoint, må der sideløbende drikkes en masse kaffe. Kaffe-tokens fås ved at indsamle historiekort på hånden – men får du ikke fortalt historierne / spillet kortene – giver det ligeledes minuspoint.

3-5 spillere kan konkurrere i dette spil, hvor det gælder om at finde den rette balance i at trække kort og kaffe-tokens, spille kort og drikke Gin samt udnytte sin karakters styrke – alt sammen for at opnå flest point og vinde spillet.

Spillet er et let spil med samling af sæt, variable karakter-styrker/bonusser og håndtering af kort på hånden.

Gin and Giraffes er et selskabsspil. Det kan med enkelte tilføjelser, konverteres til et drukspil for de voksne spillere.

Om mig (designeren)

Jeg har helt fra barnsben været vild med både at spille og designe brætspil. Jeg kan lide at spille lange, tunge spil, såvel som selskabsspil der giver et godt grin.

Siden 2017 har jeg været frivillig ved en gratis brætspilscafé, hvis formål er at forebygge og bekæmpe ensomhed i Randers. I 2019 startede jeg, sammen med andre, foreningen Brætspil Randers, hvor jeg sidder som formand. I 2020 arrangerede jeg et forhåbentligt tilbagevendende årligt arrangement Gamedays i Randers.

Gin and Giraffes er mit første spil på Fastaval.

Yndlingsspil pt. Coimbra, Maracaibo, Clans of Caledonia, Jungle Speed, Ligretto og Magic Maze.