Uden minder, rejser fire skikkelser gennem en evig-rød verden, affolket af forfærdelige monstre. Grufulde ofre skal gøres for at genvinde deres minder og selv da, vil nogle forblive mysterier.

Antal spillere og spilledere 4 spillere + 1 spilleder

Tid 3 timer

Sprog Dansk og engelsk

Aldersgrænse 15+

Læsemængde under 2 sider 

  • Horror

  • Fantasy

  • Mysterier

Foromtale

En evig solformørkelse bløder et rødt skær over landet. Det sner med aske. Skrig bæres fjernt over vinden, som ubeskrivelige monstre finder deres bytte. Fire skikkelser rejser igennem det trøstesløse landskab, bevæbnet med knækkede våben og mørk magi. Uden minder om hvem de er, eller hvad de har gjort, driver kun en fornemmelse i maven dem frem mod et ukendt mål.

Glemsel er et stemningsfuldt dark fantasy og horror scenarie om mysterier og manglende minder. Det involverer desperate kampe samt mave-, fortælle- og relations spil. En mekanik tvinger karaktererne til at ofre krop og sind for at genvinde nogle af deres minder, mens andre mistes for evigt. Selv efter spillets slutning, vil der være hemmeligheder tilbage. Scenariet involverer også musik og lys.

Scenariet inkluderer personlige tragedier, body horror og forfærdelig vold, delvist eksekveret af spillerne selv. Det er IKKE et scenarie der søger at overskride spillernes grænser, men det er heller ikke for sarte sjæle.

Om forfatteren

Mads har efterhånden skrevet en hel del melankolske stemningsscenarier med interessante virkemidler. I år har det fået et ekstra nøk mørke og hemmeligheder, men ellers er meget som det plejer.