Oldtidens guder går i terapi for at komme igennem deres identitetskriser. Det er ikke let at se sig selv portrætteret (forkert!) i den seneste superheltefilm, men  hvad der måske endnu værre er, er når man langsomt bliver til det, men ser på skærmen.

Antal spillere og spilledere 5 spillere og 1 spilleder

Tid 2 timer

Sprog Dansk og engelsk

Aldersgrænse ingen 

Læsemængde Kun egen rolle

  • Mytologi

  • Popkultur

  • Komisk

Foromtale

“Forstår du nu?” udbrød Freja efter en længere forklaring af hendes problem. “Ja, du er bange for at alle ser dig som en dum dulle.” sagde terapeuten. Freja så et øjeblik forstående ud før at hendes kropsholdning skiftede drastisk. “Nej skat, jeg er sur over at Zeusse-basse herovre ikke har tilbudt mig sin tordenkile endnu?” Zeus skulle til at protestere, men pludselig forvandlede han sig, og tog nu skikkelse af en slags Olympens Don Juan, der kommenterede kækt på Frejas udbrud. Det var femte gang den dag.

Oldtidens guder lider af personlighedsspaltning, der splitter dem imellem den personlighed de havde i oldtiden og deres nye popkulturelle identitet. En terapeut prøver at hjælpe guderne, men det er svært når guderne har mere travlt med at skændes om gamle dage end de har med at løse deres problemer. Kan guderne forene de to aspekter af dem selv, eller må de lide en skæbne værre end døden – en overlæsset CGI filmatisering med Hollywoods A-liste i kulturelt approprierede hovedroller.

Om forfatteren

Martin er 20 år og arbejder til dagligt som supersoldat hos Landsforeningen Bifrost i København, og er også frivillig i foreningen Rollespilsfabrikken. Dette er Martins andet Fastaval scenarie, han har tidligere skrevet det Lady-vindende “A-listen”.