Jorden er under belejring, og superhelte (spillerne) er blevet indkaldt for at forsvare den. Nogle helte er kommet fra længe glemt mytologi, andre fra fjerne fremmede verdener, og til sidst har nogle rejst gennem selve tiden for at forsvare Jorden.

  • Varighed: 60-120 min. – med regelforklaring.

  • Antal spillere: 2-4

  • Sprog: Engelsk

Foromtale

I HeroVerse tager spillerne rollerne som superhelte, der forsvarer Jorden i et bymiljø. Som spiller starter du med at opbygge din egen Superhelt helt ned til din helts navn ved blot at vælge 2 herocards med multisidede navne, evner og oprindelse. Baseret på dit valg samler du så dit startdeck. Startdecket kan blive stærkere med nye kort, som du opnår, som spillet skrider frem. De kort, du har, er multipurposed og kan bruges på forskellige måder.

HeroVerse er et relativt hurtigt coop deckbuilding spil i et superhelt tema univers, hvor spillerne kan bruge superkræfter som at løfte biler og hoppe fra bygning til bygning, mens de redder civile og kæmper mod rumvæsner og robotter. Spillet består bl.a. af et spilbræt som gengiver et bymiljø med genstande, civile og fjender, som spillerne kan interagere med. Spillerne vinder med de har nået missionens mål for scenariet.

Om designeren

Far til to drenge / padawans Adam og Alex, arbejder med iværksætteri hos Erhvervsstyrelen og er en stor fan af brætspil og brætspilere.

Stefan har spillet spil hele sit liv, men begyndte først at lege med spildesign i 2016. Han elsker spil, der har en stærk forbindelse mellem tema og mekanik og stræber efter at skabe spil, der gør dette.

Hans første offentliggjorte spil “Knight Tales” kommer på Kickstarter i 2020 og udgives med Voodoo Games. Knight Tales deltog også i Fastaval Boardgame-konkurrence i 2018 og blev nomineret til “Årets spil”.