I denne Warhammer novelle følger vi en gruppe heksejægeres karriere hele vejen fra de stinkende kloakker i Nuln til de adeliges dekadente slotte. Vil deres had til de udøde og deres ønske om hævn være stærkt nok til at føre kampen til ende?

Antal spillere og spilledere 4 spillere og 1 spilleder

Tid 2 timer

Sprog Dansk

Aldersgrænse ingen 

Læsemængde 1-2 sider 

  • Warhammer

  • Action

  • Vampyrjægere

Foromtale

Dusørjægeren Wilhelmina Sparr strøg svovlstikken mod bordets fedtede kant, og tændte sin cigarillos med et dybt hiv. Pustede ud og lod røgen kravle ud under den bredskyggede hat. 

“Hey Knytter Kurt! Jeg tror du hellere må pakke regnormen der ned i bukserne og liste hjem til det rottehul du kommer fra!”. 

“Hvem helvede i satan er du? Og hvad bilder du dig”, Wilhelmina trykkede på aftrækkeren til armbrøsten, og så med et skævt smil Kurts forbløffede ansigtsudtryk, da pilen spiddede regnormen. 

Hun skulle nok sørge for, at han aldrig skulle genere nogen igen. Hun tog knojernet på og rejste sig. Kurt skreg.

Hexenjäger I: Vampirjäger er et lille scenarie om 4 menneskers jagt på hævn over den vampyr der har taget det vigtigste fra dem. Det foregår i Warhammer, men bruger kort og kick ass beskrivelser i stedet for tegninger.

Om forfatterne

Martin og Johannes bor begge i København, men er fra Aalborg af. De er begge glad for hurtig action og elsker Warhammer. Imellem sig har de skrevet 44 scenarier, det ældste af dem er 26 år gammelt, Hexenjäger I er deres tredje scenarie-samarbejde.