DirtBusters

På Fastaval producerer vi to containere med skrald (og kaos) hver eneste påske. Dirtbusters er de heltmodige, der redder os fra en grum skæbne af skrald, død (og kaos). Du genkender dem på deres kedeldragt-uniformer, deres svupper-og-gaffatape bevæbning, og på deres kaldenavne, som du – måske – vil genkende fra diverse rengøringsmidler.

Som Dirtbusters selv siger det:

Du har set dem på Fastaval, på John TV og på DR HD. Du har læst debatten, hørt musikken og set kalenderen.  Du har hørt deres sange, spillet deres spil og set dem i aktion.

Hvem er der tale om? DIRTBUSTERS! De heltemodige krigere, der har hørt kaldet ; kaldet om at gribe til våben, og bekæmpe Kaos.

Disse Helte har i årevis holdt Fasvaval ren. De har sørget for skinnende toiletter, tømte skraldespande, vaskede gulve, de har kæmpet for renheden i det køkken, din mad kommer fra. De har fjernet den skål havregryn med mælk, gutten i morgenmadskøen tabte på gulvet. Ryddet op efter ham der brækkede sig ud over håndvasken, og ham der gjorde det tæt på din sovepose i sovesalen – rent, rent, rent! De har sikkert selv på et tidspunkt haft brug for hjælp af en DIRTBUSTER, og fået det.

DIRTBUSTERS arbejder i døgndrift i løbet af Fastaval for at skabe et godt, rent og hyggeligt miljø for DIG!

Læs mere om DB’erne HER. Husk også at se den megaseje film om det svinske broderskab.

 

Foto: Peter Munthe-Kaas

Foto: Peter Munthe-Kaas