Spilleder

Uden spilledere, ingen rollespil på Fastaval. Ca. 200 gange i løbet af en Fastaval sørger spillederne for at bipersoner kommer til live, steder bliver beskrevet, ting bliver hvisket og råbt, musik bliver spillet de rigtige steder, at stemningen står i brand, at du og dine medspillere har sved på panden, og at jeres rollespilsoplevelse bliver fantastisk.

Som spilleder skal du forberede en afvikling af et eller flere scenarier (antal efter eget valg). Du vil typisk modtage en scenarietekst fra forfatteren, som du forventes at have læst igennem, inden du kommer på Fastaval. På selve ‘Vallen er du ansvarlig for afviklingen af scenariet i en eller flere spilblokke.

Har du fået blod på tanden? Godt! Vi glæder os til at se dig med spillederkasketten på.

Se også årets lækre spillederguide, som Claus Raasted og Lars Andresen har tryllet frem til dig. 

HVORDAN BLIVER DU INVOLVERET

Vi modtagere spilledere med kyshånd, hvad enten du har lyst til at køre et enkelt scenarie, et par stykker, eller dem alle sammen. Som regel er vores spillederansvarlige meget aktive på Facebook, især når årets Fastaval nærmer sig, så det er bare at række hånden op.

Hvis du er ny på Fastaval eller ikke har været GM på kongressen før, kan Fastavals Spilleder FAQ kan  give dig et indtryk af hvad du roder dig ud i.