En lille flok influencers er i en frygtelig knibe da den anonyme hacker “4chan” truer med at afsløre deres dybeste hemmeligheder.

Antal spillere og spilledere 4-6 spillere + 1 spilleder

Tid 2 timer

Sprog Hele scenariet på dansk og engelsk

Aldersgrænse Ingen

Læsemængde 1-2 sider, et simpelt character sheet og et action cheat sheet

Online Ja

  • SoMe

  • Komedie

  • Terninger

Foromtale

Har du lyst til at opleve livet som influencer i et klubhus sammen med dine kollegaer her i feltet? Alt går godt, indtil I pludselig konfronteres med blackmail fra den anonyme hacker 4chan. Sammen med jeres SoMe agent får I travlt med at beherske situationen og samtidig opretholde jeres image og content flow. Kan I holde jeres fans i ro imens I planlægger jeres fælles panel til SawCon 2022? Kan I nå at besejre 4chan inden jeres hemmeligheder bliver afsløret overfor jeres fans og resten af internettet?
Spilleformen er løs og afhænger af spillernes fantasi til hvordan de løser forskellige problemer gennem sociale medier. Spillerne benytter sig af terningekast til at måle succesen af deres opslag. Genren er komisk, men vær beredt på at forsvare dine dybe og mørke hemmeligheder.
Scenariet giver rig mulighed for at slippe kreativiteten løs og finde på nye ting der kan trende på TikTok.

Spillertype

Som spiller skal kunne lide at kaste med terninger for at afgøre beslutninger. Dog skal du også være klar på at improvisere og synes om karakterdrevet komedie som afhænger af samspillet med dine medspillere og spilleder.
Udover det kan det anbefales at have et vist kendskab til SoMe verdenen.

Spilledertype

Spillederen skal kunne lide at improvisere, samtidig med at kunne holde det store fokus på det overordnede plot. Du skal spille rollen som en SoMe agent og sætte rammen for spillernes spilopper. Du skal også vurdere kvaliteten af spillernes content, for at sætte sværhedsgraden af deres rul.